Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Hodowcy ze szczecina...

Mieszany widok

mafia883
    Guest

Hodowcy ze szczecina...

Witam wszystkich, w przyszły piątek wybieram sie do szczecina, w związku z tym mam pytanie o hodowców bądź sklepy w tym mieście, interesują mnie głównie ptaszniki jak również zbożóweczki młode. Czy byłyby osoby mające cos do zaoferowania??

ross
    Guest

Re: Hodowcy ze szczecina...

Jest kilka sklepow. Udaj sie do galaxy i carefura. W galaxy jest zobozwka, ogolnie sklepow tych nie polecam bo zwierzeta nie maja tam za dobrze. Jest jeszcze Pirania tylko nie wiem gdzie.

RadOne
    Guest

Nie napalaj sie na kupno w szczecinie bo tu nic nie dostaniesz w sklepach . w galaxy i carefurze Zoo u niedzielskich , jest legwan obrożny , ameiwa, boa teczowy , legwan zielony, gekon marmurkowy ceny bardzo wysokie. w pirani jest spory boa teczoway za 600 pln chyba, jest tam legwan i pyton. zbozówki jak sa to sa drogie od 200 PLN za sztuke takie roczne moze starsze. pajaka mozesz kupic chyba tylko jak jeszcze sa w aligator 2 na ulicy krzywoustego jest w budynku gdzie znajduje sie multi kino bodajże KUPIEC tylko tez drogie pamietam ze mieli chyba smithi L5 za 120 pln . I to by było na tyle........ moze chcesz kupic dorosła parke modliszek za 55 PLN

mafia883
    Guest

a prywatni hodowcy?? aha a co do modliszek to raczej dzieki ale nie skorzystam:]

RadOne
    Guest

u prywatnych hpdowców dostaniesz pajączka jakiegoś ja mam Lasiadore parahybane L2/3 i Psalmopoeus cambridgei L4 obecnie na sprzedaż moje gg 1185091 spytam sie jeszcze ludzi ze szczecina czy mają jakies pajaczki obecnie na sprzedaż i dam znać

Uprawnienia umieszczania postów