Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Mam ktos telefon komorkowy do dr. Roberta???

Mieszany widok

Silent_Dragon
    Guest

Mam ktos telefon komorkowy do dr. Roberta???

Witam
    Mam pytanie i wielka prosbe do osob, które posiadaj telefon komórkowy dr Roberta.
    Czy moglibyscie mi go podac??
    Z Panem Robertem rozmawialem dotychcasz caly czas przez maila, ale nagle jak wysylam do niego wiadomosc to przychodzi mi mail powrotny po angielsku ze e-mail nie doszedl. NIE MIALEM INNEGO KONTAKTU TYLKO MAIL, A TERAZ POTRZEBUJE TELEFON BO MAM WAZNA SPRAWE. DZIEKI WSZYSTKIM.
    Pozdrawiam

GALN
    Guest

Re: Mam ktos telefon komorkowy do dr. Roberta???

Silent_Dragon w właściwościach poczty w zakładce serwery odhacz serwer wymaga uwierzytelniania potem wejć w właściwosci tego i wpisz tam login i hasło do skrzynki email ,nie będziesz dostawał komunikatów zwrotnych i będziesz mógł wysyłać pocztę bo o ile się nie mylę to odbierać możesz ale wysyłać nie , teraz prawie wszystkie serwery email wymagają tego dla potwierdzenia że niby to ty wysyłasz i skąd (IP)a nie jakiś program automatycznie rozsyła zainfekowane wiadomości ale co to im da to niewiem jeszcze jeden bezsensowny wymysł.

numeru do pana Roberta nie mam ale maila będziesz mógł wysłać do niego z tym pytaniem

Silent_Dragon
    Guest

Ja wysylac maile moge tylko to nie dochodzi do Pana Roberta. Pisze mi cos takiego:

This is the Postfix program at host boo.pl.

I'm sorry to have to inform you that the message returned
    below could not be delivered to one or more destinations.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
    delete your own text from the message returned below.

The Postfix program

<maslak@biol.uni.wroc.pl>: host gatemail.uni.wroc.pl[156.17.87.53] said: 553
    sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1) (in reply
    to RCPT TO command)

Pozdrawiam

GALN
    Guest

wydaje mi się że jak zrobisz to co napisałem wyżej będziesz mógł spokojnie wysyłać to samo miałem tylko ciut inny text serwer sprawdza uwierzytelnianie i zwraca maila o tej treści a twój mail jest w załączniku.

ZakkWYLDE
    Guest

nie chodzi o uwierzytelnianie,bo wtedy by mu mail nie wyszedł do serwera ogóle.Spróbuj jakoś inaczej wysłać,np z innego konta to zobaczysz po czyjej stronie elży wina

Uprawnienia umieszczania postów