-
zmiana nicka
zawsze miałem nick Lipton , lecz przez pewna sytucje zostałem okrzykniety oszustem, miałem dosyc spora nadwyzkę zwierzat , a była zimy i niemiałem dobrej sprzedazy wiec zmieniłem nick . juz u liptona nikt niechciał kupować bo oszukał ludzi na 50 zł ( to jest zapłata za zszarganie mi opini ) ale to inny temat, mój nowy nick to boawrocław . i wyobrazcie sobie ze przez około 2 miesice na tym nicku sprzedawałem zwierzeta na tym forum , dopiero bart n chyba to wykrył , postanowiłem ze niebede pod inna ksywą na forum wiec wróciłem do liptona i znowu mie jada. Wiec wyobrazcie sobie ilu na nicku boawrocław potencjalnie mogłem oszukac ludzi . lecz tego niezrobiłem, bo nieuważam sie za oszuste i sprzedawałem zwierzeta dalej , zdrowe , w dobrej kondycji i niskiej cenie . Wiec teraz bardzo prosze niech osoby trzecie popatrza na sprawe moich niby oszustw ze swojej strony . Zszargał mi opinie zanim zdazyłem mu kase wysłać (nie mowa o bart-n) wiec olałem to i wyceniłem swoja opinie na chociaż te 40 zł i nieoodałem mu kasy . pajak mu dojechał lecz sie zagotował . niechodzi mi oto zebyscieodemie kupowali , bo ja mam swoeich klijentów na giełdach we wrocku , tylko bardzo prosze nie wtryniajcie sie w nieswoeje sprawy jak nieznacie sytuacji . I tak wszystkie ogłoszenia które zamieszczam sa z dopiskiem "odbiór osobisty" wiec poco te komentaze .
To jest tylko informacja . Osoby które ja zrozumiały prosze niech niezabiaraja głosu w tym temacie niech sie odezwą tylko osoby co lubia wtykac nos w nieswoeje sprawy . Ciekawy jestem kto sie pierwszy isie odezwie , niezdziwie sie jak zrobi to poszkodowany ja to zrozumie , ale trzeba sie nauczyc ze sa zeczy wiecej warte niz 40 zł , np szacunek.
dzieki i pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów