Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 72

Wątek: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

Foxtrott
    Guest

Re: MI TAKŻE SPRZEDAŁ SAMCA VERSI !!!!

z całym szacunkiem...
    bulbusy albo są albo ich niema! gdyby samiec był choc jedną wylinke przed dorosłością to bulbusów zdecydowanie by nie bylo. przeciez podobno się na tym znasz, więc Twoje wyjaśnienia są co najmniej nieskładne! kręcisz RED i tyle, ludzie mi Ciebie polecali, więc tymbardziej nie rozumiem zaistniałej sytuacji.
    jasne, możesz pisać, że jest niewysexowany, ale to chyba troszke not fair, nie sądzisz?
    zazwyczaj niewysexowany znaczy osobnik niedorosły o płci trudnej do określenia, ale pojęcie to można naciągnąć ta, że nikt właściwie zarzucić Ci nic nie może.

Psalmopoeus
    Guest

Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

OSZUST.Trzeba dokładnie patrzyć co się sprzedaje a twoje: PAJAK NIE WYSEKSOWANY MOZE BYC TAK SAMO SAMCEM JAK SAMICA. JEZELI NIE WIDZE WYRAZNIE BULBOSOW SPRZEDAJE PAJAKA JAKO NIE WYSEKSOWANEGO!
    Jest śmieszne.Każdy może tak robić, głupota i nie wiedza nie jest usprawiedliwieniem.To tak jak byś wysłał komuś a.metalike zamiest p.metaliki.

[RED-689]
    Guest

Re: MI TAKŻE SPRZEDAŁ SAMCA VERSI !!!!

> bulbusy albo są albo ich niema! gdyby samiec był choc jedną wylinke przed dorosłością to bulbusów zdecydowanie by nie bylo.

Pajaki te kupilem jak mialy L3. Od tego czasu doliczylem sie do L8 wiec nie osiagnely doroslosci. Zarzucasz mi ze nie potrafilem zauwazyc bulbosow a sam zauwazasz je po dwoch? Trzech? (popraw mnie jezeli sie myle..) Tygodniach?

> zazwyczaj niewysexowany znaczy osobnik niedorosły o płci trudnej do określenia

Jak wyzej.

Pozdrawiam

[RED-689]
    Guest

OSZUST.Trzeba dokładnie patrzyć co się sprzedaje a twoje: PAJAK NIE WYSEKSOWANY MOZE BYC TAK SAMO SAMCEM JAK SAMICA. JEZELI NIE WIDZE WYRAZNIE BULBOSOW SPRZEDAJE PAJAKA JAKO NIE WYSEKSOWANEGO!
    Jest śmieszne.Każdy może tak robić, głupota i nie wiedza nie jest usprawiedliwieniem.To tak jak byś wysłał komuś a.metalike zamiest p.metaliki.

Aha zapomnialem ze glos ma jeszcze konkurencja. No faktycznie w takim przypadku to nie mam co juz sie wiecej odzywac :-)

[RED-689]
    Guest

> OSZUST

Jak widzisz mam tez grupe ludzi ktorzy byli zadowoleni z moich przesylek. Twoi zadowoleni sa w 100%? Pajak nie wyseksowany to taki u ktorego nie mozna definitywnie stwierdzic plci a te dwie sprzedawane przezemnie A.versicolor takie wlasnie byly.

Foxtrott
    Guest

"wcześniej pisałem, że wszystko ok, bo do głowy mi nie przyszło, że do mnie też mógłbyś samca wysłać i w dodatku dorosłego:/ cieszyłem się, przyszedł fajny pajączek, płeć jak pisałeś nieznana więc nie bawiłem się w dokładne oglądanie."
    rozumiesz czy jakoś wytłumaczyć??
    faktycznie z 3 tygodnie minęły i pewnie kolejne 2 miesiące żyłbym w nieświadomości, gdyby nie sprawa z Juravielem.

nie sądziesz, ze dwie takie same pomyśli jak na ponoć doświadczonego hodowcę to trochę dziwnie brzmi??
    piszesz, ze nie mozna definitywnie płci sprawdzić?? jak to nie?? kompetencji brak, albo dobrej woli!!!
    uważam, że po prostu nas oszukałeś(mimo iż masz wiele pozytywnych opinii) korzystając z pola manewru jakie daje określenie "niewysexkowany", więc formalnie nie można Ci nic zarzucić. jakos nie wydaje mi się, żeby hodowca, który podobno wie jak wyglądaja bulbusy i siedzi te kilka lat w terrarystyce miał wieksze kłopoty z ustaleniem ewidentnie widocznej płci ode mnie.

widze, ze nie chcesz się przyznać ani uznać swojej winy więc dalsza polemika i tak nie ma sensu.

[RED-689]
    Guest

Masz o boski i oceniaj. Piwo u mnie jezeli Ci sie uda. L8 podobnie jak te A.versicolor. I co jestes w stanie ocenic? To wlasnie nazywam pajakiem nie wyseksowanym a zeby nie bylo niedomowien wole sprzedac to co mam poswiecajac swoj czas i robiac zdjecia

[RED-689]
    Guest

> nie sądziesz, ze dwie takie same pomyśli jak na ponoć doświadczonego hodowcę to trochę dziwnie brzmi??

Nie uwazam sie za doswiadczonego hodowce ale amatora ktory potrafi zauwazyc bulbosy u pajaka u ktorego je widac. Jezeli Ty nie zauwazyles ich do tej pory (a to co sie kupilo z zasady sie oglada..) i ja nie musialem zwlaszcza ze moj czas jest ograniczony.

[RED-689]
    Guest

widze, ze nie chcesz się przyznać ani uznać swojej winy więc dalsza polemika i tak nie ma sensu.

Winy? Czy nie jestes w pelni swiadom ze kupujac pajaka nie wyseksowanego mozesz liczyc sie zarowno z samcem jak i samica? To ze ciezko bylo go wyseksowac o ile bylo to wogole mozliwe sam dales przyklad. Zapierajac sie po raz kolejny jeszcze raz mowie ze jak dla mnie to stwierdzenie oznacza zakonczenie debat z mojej strony. Reszte jezeli ktos przeczyta uwaznie zauwazy w pozostalych postach.

Psalmopoeus
    Guest

Niesexowany tyczy się nie dosołych osobników a te samce versicolor były dorosłe.Jeszcze raz piszę głupota i nie kompetęcja nie tłumaczy winy.Mogłeś poprosić kogoś lub chociaż troche chęci w to włożyć.

Uprawnienia umieszczania postów