Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

[RED-689]
    Guest

Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

L8 nie jest doroslym osobnikiem. Za to jakos nie widze Twojej "przemadrej" oceny pajaka ktory rowniez jest L8.

BLK
    Guest

troche smieszne tlumaczenie jak dla osoby ktora na forum miala sie zawsze za niewiadomo kogo jednak wszystko mowi sama za siebie dwa dorosle samce to zdecydowanie nie pajaki niewysexowane to bez sensu kto by sprzedawal samice skoro mozna "niezauwazyc" plci i sprezedac drozej jako 1/1... ja dziekuje za interesy z panem...

Psalmopoeus
    Guest

Niektóre gatunki dojrzewają wcześniej a niektóre później.Np. samce versocolor i murinusa mogą już dojrzeć po 7 wyl a emili dopiero ok14 wyl.A skąd to stwierdzenie że pająk po 8 wyl nie może być dorosły??

Foxtrott
    Guest

jejku, do teraz miałem Cię za czlowieka inteligentnego a ten post to juz żenada...

jak już pisałem mam kiepski aparat jak na takie warunki, ale widać co trzeba. chyba każdy w miarę obeznany pajęczarz wie co oznaczają błyszczące brązowe kuleczki na końcach nogogłaszczek.

ktos jeszcze ma wątpliwości???

[RED-689]
    Guest

> Np. samce versocolor i murinusa mogą już dojrzeć po...

Stad. Moga ale nie musza i ich dymorfizm nie musi byc widoczny.

MarHel
    Guest

Ja znam Krzyska Ostena od bbbbbbaaaardzo długo. To on był pierwszą osobą, z którą zacząłem rozmawiać o zwierzętach terrarysjnych(było to około rok temu). Do tejj pory utrzymuję kontakt z Foxtrott'em i nie wierzę, że móglby on sobie od tak żeby sknocic Ci opinię wymyśleć historyjkę z Versi! Krzysiek bardzo dużo mi pomógł, duzo się od niego dowiedziałem i szczerze go polecam, w przeciwieństwie do RED'a!!!!!!! Krzysiek jest uczciwy i kogos (a dokładnie RED'a) nie wkopał!!!!!!Dlaczego miałby to robić. Uważam, że RED powinien się znaleźć na czarnej liście (gdyby taka istniała) chociażby dlatego, że 2 osoby przez niego ucierpiały!!!! A to, że Foxtrott przez 2 tygodnie nie zauwazył bulbusów spowodowane było zapewnie usłyszeniem dobrych opini o osobie Red, więc pewnie dlatego nie zwracał uwagi czy to samiec, czyż też samica. W każdym bądź raziemoim zdaniem w 9(9)% wina leży po stronie RED'a!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[RED-689]
    Guest

RZUC OCHLAP A PSY SIE ZLECA Na tym to polega. Swoje znajomosci kolezenskie na terrarium.com.pl ograniczalem do minimum bo nie mialem na takie rzeczy czasu. Wiec teraz jedynym co mozna zauwazyc to poparcie kolegow i kolegow kolegow. Do tej pory NIKOGO! nie oszukalem a wszyscy byli zadowoleni z interesow ze mna. Zawsze staralem sie dodawac jakis bonus do stworzen ktore mialem na zbyciu. Dla mnie pajak u ktorego w momencie sprzedazy nie mozna stwierdzic plci JEST PAJAKIEM NIE WYSEKSOWANYM i takiego wlasnie sprzedaje. A kupujac go mozna sie liczyc z tym ze bedzie to samiec jak i samica w zaleznosci od przypadku.

Jezeli ktorys z administratorow a licze za sa to ludzie zajmujacy sie nie od dzis terrarystyka uwaza ze popelnilem jakis drastyczny blad prosze o wykasowanie mojego loginu. I uznam to za porazke. Jezeli nie to prosil bym sie nie wypowiadac w temacie!.

Pozdrawiam

Foxtrott
    Guest

widzisz teraz bulbuski u swojego byłego pajączka?? tak własnie wyglądają (może Ci się to kiedys przyda:])...

MarHel
    Guest

Jeżeli Foxtrott dał teraz zdjęcia, bulbuski widać to jak mogłes takiego pajączka nazwać niewyseksowanym?? To zenada jak ktos wkulko i to samo powtarza--->
    "Dla mnie pajak u ktorego w momencie sprzedazy nie mozna stwierdzic plci JEST PAJAKIEM NIE WYSEKSOWANYM i takiego wlasnie sprzedaje"
    "JAK STWIERDZIL KOLEGA NIE WYSEKSOWANY PAJAK TO 50/50% I RYZYKO KUPUJACEGO GDZIE MUSI LICZYC SIE Z TYM ZE NIE KONIECZNIE OTRZYMA TO CZEGO W ZAMYSLE OCZEKIWAL! "
    "PAJAK NIE WYSEKSOWANY MOZE BYC TAK SAMO SAMCEM JAK SAMICA. JEZELI NIE WIDZE WYRAZNIE BULBOSOW SPRZEDAJE PAJAKA JAKO NIE WYSEKSOWANEGO!"

Trudno nie zauwazyć bulbusów u dorosłego pajaczka. I jak możesz beszczelnie sie kłucic że nie widziałeś i dlatego pisałeś że niewysexowany. Oooojj chyba dziwny zbiek okoliczności, ze w dwóch przypadkach ci się aż tak pomyliło:/ szkoda słow!!
    ja na miejscu RED'a już bym sie nie odzywał, gdyż kto jest mądry (bez obrazy) widzi że wina stoi po stronie RED'a.

[RED-689]
    Guest

Po pierwsze i rzecz jasna bez urazy: http://so.pwn.pl
    Po drugie w momencie sprzedazy ja osobiscie nie wiedzialem bulbosow!

Poza tym sprawe oddaje do dyspozycji moderatorow. Jezeli ktorys z nich dostrzega w tym moja definitywna wine prosze o wykasowanie mojego loginu a moja uczciwosc i uznanie porazki nie pozwoli mi sie zarejstrowac po raz drugi!

W jakies trolowanie i rozciaganie rozmow faktycznie nie bede sie wdawal bo jak widac nie warto.

Uprawnienia umieszczania postów