-
Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!
Aha... jeszcze jako ciekawostke ze sobie wlasnie przypomnialem. Pan Juraviel zostal mi polecony przez Maikardona jak dobrze pamietam nick Szymona. Zadzwonilem do niego osobiscie i chcial zebym podal mu numer konta. Powiedzialem ze moze wkrasc sie w to niezgodnosc i wysle mu go sms'em (pomimo ze aktualnie mam kom. w naprawie i sprawiawilo mi to klopot). Po kilku pytaniach na temat tego czy juz doszla paczka i moich odpowiedzi ze DALEJ NIE MAM PRZEKAZU! okazalo sie ze brat... wykasowal mu go z komputera. OK jeszcze raz komorka kolegi. Jeszcze raz sms. Jeszcze raz podobne oczekiwanie, konsternacja i nerwy po pytaniach co z pajakami nie majac wplaty. Dalej oznajmilem ze wplaty nie ma na co Pan Juraviel stwierdzil ze podalem mu o 4cyfry za krotkie konto (nie przecze poszlo na dwa sms'y wiec moze wystarczylo odrobine sie zastanowic!). Mimo to po jakims czasie przekaz dotarl (pomijajac aspekt wplacania z poczty polskiej i oczekiwania Pana Juraviela ze bedzie na drugi dzien.... gdzie moja cierpliwosc juz sie wyczerpala i przez jakis czas przestalem na emaile odpowiadac).
Myslac ze to koniec klopotow wyslalem pajaki a tu znow cos nie tak. Sprawe chcialem zalatwic polubownie tracac na tym kolejnego pajaka. Ale jedyna odpowiedzia jaka otrzymalem to to ze chce zwrotu pieniedzy i odsyla mi paczke.
Jak juz mowilem nie widze w tym swojego niedopatrzenia, bledu itp. i sprawe uwazam za zamknieta o moich nerwach nie wspominajac.
Pozdrawiam (te 99,9%... :-)
Uprawnienia umieszczania postów