-
Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!
TAK W RAMACH ODPOWIEDZI KONCOWYCH (PRZYNAJMNIEJ Z MOJEJ STRONY) BO LUBIE UPRASZCZAC SYTUACJE A NIE PAKOWAC SIE W WATKI CIAGNACE SIE W NIESKONCZONOSC I NIE PROWADZACE DO NICZEGO
Dokladnie. Do tego dodaje mi jeszcze ze preparuje emaile. Zadne z moich stwierdzen nie bylo preparacja emaili. Za to sam umiesciles swojego emaila w ktorym stwierdzasz ze "zastanawiasz sie jak tu by zepsuc mi opinie".
1. JAK STWIERDZIL KOLEGA NIE WYSEKSOWANY PAJAK TO 50/50% I RYZYKO KUPUJACEGO GDZIE MUSI LICZYC SIE Z TYM ZE NIE KONIECZNIE OTRZYMA TO CZEGO W ZAMYSLE OCZEKIWAL! To gwoli scislosci A.versicolor.
2. CO DO SAMEGO C.CRAWSHAYI CHCIALEM (POMIMO ZADNEJ WINY ZE SWOJEJ STRONY A TYLKO Z LITOSCI BO SZCZERZE MOWIAC NIE WIEM CO Z NIM ZROBILES! Kto odbieral paczki robione przezemnie i widzial sposob zabezpieczenia przesylek wie o co chodzi) ZA KWOTE WPIERW MINIMALNA A POZNIEJ PO MARUDZENIU JUZ ZA TYLKO 9ZL (WYSYLKA POCZTOWA) CHCIALEM WYSLAC CI OSTATNIEGO KTOREGO MAM PAJAKA Z TEGO GAT. I KTORY NAWIASEM MOWIAC JEST NA ZDJECIU. NA CO TY STWIERDZILES ZE ZASTANAWIASZ SIE JAK ZEPSUC MI OPINIE. OK TAK JAK MOWILEM WOLNO CI CHOC MILE DLA MNIE TO NIE JEST. TYM NIEMNIEJ MOZESZ ZAPOMNIEC O DOBRYM GESCIE Z MOJEJ STRONY!
2. Tak zgadza sie. Prosilem zebys potwierdzil pod moim postem z ogloszeniem. Tak zgadza sie ze napisalem ze cena jest wygorowana bo taka wlasnie jest i nie jest tez zadna nowina ze staram sie wpierw sprzedawac wszystko razem a pozniej obnizam stawke i sprzedaje pojedynczo o ile nie uda mi sie sprzedac w pierwszy sposob. Chwyt marketingowy jak kazdy inny. Mozesz isc uzalac sie tez do Lidli, Reali etc. ze robia promocje na towary ktore kosztowaly kiedys wiecej! Moze tam ktos Cie wyslucha. Za to ZWYKLA ZLOSLIWOSCIA Z TWOJEJ STRONY nazwe to ze zacytowales czepiajac sie bog wie czego kawalek emaila mowiacego o poczatkowo zawyzonej cenie!
Pozdrawiam (99,9%... twoj nieszczesny jeden pozostawie do wlasnej samooceny zanim zaslozysz na pozdwowienia z mojej strony).
PS. I tak juz calkowicie konczac sprawe (bo w na pajeczakach zamknieto podobny post). Jakie ma znaczenie kto wykasowal Ci moje konto z komputera. Babka, matka, dziadek czy stryj jezeli wysylalem Ci go na komorke? Za drugim razem gdzie wysylalem go znow (nie z komp. ale z telefonu kolegi bo swoj mam w naprawie!) Ty rzecz jasna nie potrafiles odczytac poprawnie konta zarzucajac mi ze podalem Ci go o 4 cyfry za ktotkie. Juz po tym emailu napisalem jak by przeczuwajac cos do Szymona ze ogolnie mowiac "dziwny jestes" co Szymon poswiadczy. I jak by mnie cos tknelo. Moze zostane wrozka bo przeczucie co do ludzi jak widac mam dobre.
Uprawnienia umieszczania postów