Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

Obcy
    Guest

Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!

Tyle co mogłem wynioskowac z waszych wypowiedzi....

1 Jesli pająka kupiłes jako niewyseksowanego , to moze to byc samiec lub samica , to ze RED nie zauważył tego ze to samiec lub wiedział ale nie powiedział , to trudno , sprzedaje jako niewyseksowany i tyle , ryzyko kupującego.

2. TO że pajakowi stało sie cos w przesyłce normalna sprawa (jeśli rzeczywiscie cos takiego wogóle miało miejsce) , a widziałem ze REd zaproponował ci pajaczka po kosztach wysyłki , jak napisał bez odzewu z twojej strony...czemu???

Juraviel
    Guest

ja nie mam pretensji o crawa, napisałem mu to w mailu prosze :

Słuchaj mi tutaj nie chodzi o przesyłke! i zapakowanie pająków,bo napisałem ze co do crawshayi nie miałem problemów bo mogło się tak zdarzyć że pająk zdechł i sie zdarzyło nic do tego nie mam pogodziłem się, mnie tylko pikło że mnie oszukałeś na versi ponieważ mógłbyś mówić ze nie wiedziaęłs ze to jest samiec gdyby nie miał bulbusów, a one je ma, i tutaj juz sie nie mówi i wysexowanym ptaszniku tylko o samcu, jakoś cięzko mi uwierzyc ze ty tego nie widziałeś, poprstu uwarzam ze kłamiesz, bo nie siedzisz w tym temacie tydzień tylko bardzo długo. a bulbusy widac obrazu jak sie spojrzy na nagogłaszczki wiec nie wciskaj mi kitu.

Tak mu napisałem, chodzi mi tylko o versi a morda ze zdjeciami jak nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj, bardzo bym prosił.

[RED-689]
    Guest

> jesli samiec jest dorosly to jest ewidentnie wysexowany ;]

Jezeli jest dorosly. L8 to doroslosc dla samca? Ja bynajmniej tak nie sadze.

Pozdrawiam

[RED-689]
    Guest

TAK W RAMACH ODPOWIEDZI KONCOWYCH (PRZYNAJMNIEJ Z MOJEJ STRONY) BO LUBIE UPRASZCZAC SYTUACJE A NIE PAKOWAC SIE W WATKI CIAGNACE SIE W NIESKONCZONOSC I NIE PROWADZACE DO NICZEGO

Dokladnie. Do tego dodaje mi jeszcze ze preparuje emaile. Zadne z moich stwierdzen nie bylo preparacja emaili. Za to sam umiesciles swojego emaila w ktorym stwierdzasz ze "zastanawiasz sie jak tu by zepsuc mi opinie".

1. JAK STWIERDZIL KOLEGA NIE WYSEKSOWANY PAJAK TO 50/50% I RYZYKO KUPUJACEGO GDZIE MUSI LICZYC SIE Z TYM ZE NIE KONIECZNIE OTRZYMA TO CZEGO W ZAMYSLE OCZEKIWAL! To gwoli scislosci A.versicolor.

2. CO DO SAMEGO C.CRAWSHAYI CHCIALEM (POMIMO ZADNEJ WINY ZE SWOJEJ STRONY A TYLKO Z LITOSCI BO SZCZERZE MOWIAC NIE WIEM CO Z NIM ZROBILES! Kto odbieral paczki robione przezemnie i widzial sposob zabezpieczenia przesylek wie o co chodzi) ZA KWOTE WPIERW MINIMALNA A POZNIEJ PO MARUDZENIU JUZ ZA TYLKO 9ZL (WYSYLKA POCZTOWA) CHCIALEM WYSLAC CI OSTATNIEGO KTOREGO MAM PAJAKA Z TEGO GAT. I KTORY NAWIASEM MOWIAC JEST NA ZDJECIU. NA CO TY STWIERDZILES ZE ZASTANAWIASZ SIE JAK ZEPSUC MI OPINIE. OK TAK JAK MOWILEM WOLNO CI CHOC MILE DLA MNIE TO NIE JEST. TYM NIEMNIEJ MOZESZ ZAPOMNIEC O DOBRYM GESCIE Z MOJEJ STRONY!

2. Tak zgadza sie. Prosilem zebys potwierdzil pod moim postem z ogloszeniem. Tak zgadza sie ze napisalem ze cena jest wygorowana bo taka wlasnie jest i nie jest tez zadna nowina ze staram sie wpierw sprzedawac wszystko razem a pozniej obnizam stawke i sprzedaje pojedynczo o ile nie uda mi sie sprzedac w pierwszy sposob. Chwyt marketingowy jak kazdy inny. Mozesz isc uzalac sie tez do Lidli, Reali etc. ze robia promocje na towary ktore kosztowaly kiedys wiecej! Moze tam ktos Cie wyslucha. Za to ZWYKLA ZLOSLIWOSCIA Z TWOJEJ STRONY nazwe to ze zacytowales czepiajac sie bog wie czego kawalek emaila mowiacego o poczatkowo zawyzonej cenie!

Pozdrawiam (99,9%... twoj nieszczesny jeden pozostawie do wlasnej samooceny zanim zaslozysz na pozdwowienia z mojej strony).

PS. I tak juz calkowicie konczac sprawe (bo w na pajeczakach zamknieto podobny post). Jakie ma znaczenie kto wykasowal Ci moje konto z komputera. Babka, matka, dziadek czy stryj jezeli wysylalem Ci go na komorke? Za drugim razem gdzie wysylalem go znow (nie z komp. ale z telefonu kolegi bo swoj mam w naprawie!) Ty rzecz jasna nie potrafiles odczytac poprawnie konta zarzucajac mi ze podalem Ci go o 4 cyfry za ktotkie. Juz po tym emailu napisalem jak by przeczuwajac cos do Szymona ze ogolnie mowiac "dziwny jestes" co Szymon poswiadczy. I jak by mnie cos tknelo. Moze zostane wrozka bo przeczucie co do ludzi jak widac mam dobre.

[RED-689]
    Guest

> jak nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj, bardzo bym prosił.

JURAVIEL dopisz po prostu zeby pisali tylko ludzie ktorzy podzielaja Twoje zdanie.
    Moze to ulatwi Ci konwersacje hehehehehe. Wiecej juz nic nie dodam :-)

[RED-689]
    Guest

Dziekuje Tomku za slowa poparcia ale uwazaj bo moze nie kazdemu to byc na reke :-)

Death
    Guest

Ja się wypowiem za Maćka S. z Prudnika , gdyż pajączki (Lividum, Regalis. Blondi) były przeznaczone dla mnie i widziałam w jaki sposób były zapakowanie, i nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń. Jak dla mnie Red to uczciwy człowiek...

Pozdrawiam!

Maikardaaion
    Guest

Red- owszem dostalem Twojego maila, gdzie pisales mi ze mimo ze podales Juravielowi numer konta to On nie wplacil jeszcze jeszcze pieniedzy. Mam tego maila, nie skasowalem go.
    Co do samca versi... Pamietam jak dawales zdjecia tej rufilaty pytajac sie o plec mimo widocznych na pierwszy rzut oka bulbusow. Dlatego nie wierze ze wysylajac 'tego' versi zrobiles to celowo, po prostu pomylka to rzecz ludzka. Nie moja to sprawa oceniac, ale twierdze ze po prostu nie zauwazyles bulbusow. A samiec po 8 wyl moze byc juz dojrzaly ale nie musi.
    Bedac na Twoim miejscu poprosilbym o zwrot pajaka i odeslal kase, poniewaz klient moze byc niezadowolny- jego prawo. Ale to moje zdanie i ja w ten sposob bym postapil. No chyba ze "po wysylce reklamacji nie przyjmujemy".
    (swoja droga dzisiaj rano okazalo sie, ze sprzedany mi jako 1000000% samica pajak okazal sie pieknym samcem).

Juraviel- nie pisz czegos takiego w strone mordy, jest moderatorem tego forum i uwazam ze zna wiekszosc klutni wlasnie z tego wzgledu.

pol
    Guest

JA TEŻ SIE WYPOWIEM!!!!!!!!!!!!

znam obie strony sporu
    Juraviel'a osobiscie, Red'a z 4rum
    mysle ze po takich debatach juz sie nie da was pogodzic, ale napisze tak:
    faktycznie nawet jak ma sie "samca" niedoroslego to mozna go sprzedawac
    jako plec nieokreslona z wiadomych przyczyn -> moznaby sie pomylic i sprzedac komus samice ( a wtedy to juz jest oszustwo), avi L8 moze byc juz dorosly, ale haków przeciez nie ma, a bulbusów stad do berlina tez chyba nie ma,
    sa znawcy avicularii, znawcy brachypelm, znawcy "wszystkiego"
    jak sie do takich ktos sam nie wpisuje znaczy ze nie musi wiedziec o nich wszystkiego
    nie wiem czy ten post popsul opinie red'a mysle ze zdazyl nazbierac
    juz zadowolonych klientow, a skoro handlazem nie jest to taka sytuacja na jego opinie nie wplynie
    dalej...
    skoro wypowiadacie sie publicznie na 4rum to dlaczego prosisz o milczenie tych ktorzy tematu nie znaja??
    ja jestem zwolennikiem zalatwiania wszelkich niesnacek pocichu niezaleznie czy
    psulyby komus opinie czy nie
    fakt odeslanie kaski by zalatwialo sprawe, ale nie jest jedynym wyjsciem
    choc moze ostatecznym
    tylko ze teraz po tych wypowiedziach czy red bedzie chcial konczyc ta sprawe w ten sposub??

to pytanie pozostawiam retorycznym

pozdrawiam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych, ugodowych i nieugodowych 4rumowiczów!!!!

Paweł (to ten qtoorego pajonki w 100% przezywaly do tej pory podrooze pocztą)

Juraviel
    Guest

Re: JA TEŻ SIE WYPOWIEM!!!!!!!!!!!!

Pol dzisiaj wsadze zdjęcia bulbusów, bo kto powiedział ze to naprawde L8 - tylko red.

Uprawnienia umieszczania postów