-
Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!
Pośba do tych co pisza tutaj posty :
Zwracam się do was z wielką prośbą abyście zwolnili z tempem wpisywania tutaj postów w związku z szybko malejącym dostępnym miejscem na serwerze ,a także moim czasem to jest mam za mało czasu aby przeczytać wszystkie posty a chciałbym wiedzieć jak to się skończy (to jest jak brazylijska telenowela czekam na 2000 odcinek eeee... post z niecierpliwością : Czy Mr.red nawróci się na drogę dobra i pujdzie na ugode z Mr.JuraViel & Mr. Foxtrot?? Czy Mr.JuraViel & Mr. Foxtrot odzyskaja swoje utracone majątki? I czy prawo znów nie zawiedzie? a wszystko to już jutro!!
__________________________________________________ _____________
Myślę ze :
Mr. Red zachował się troche nieuczciwie bo sprzedając pająka powinien postarać się rozpoznać płeć (znam osobe która zeby kogoś nie oszukac była sprawdzić płec u trzech znawców) Jednocześnie WIELKIM OSZÓSTWEM JEST SPRZEDAWANIE PAJĄKA ZA NIEWYSEXOWANEGO SKORO MOŻNA TO UCZYNIĆ sAMA ETYKA TERRARYSTY POWINNA MU TO PODPOWIADAC CIEKAWE CZY MR.RED BYŁBY ZADOWOLONY JAK BY ZAKUPIŁ 10 PAJĄKÓW CHROAMTOPELMY L10 OCZYWIŚCIE NIEWYSEXOWANYCH A PŁEC BYŁOBY WIDAC JAK NA DŁONI I OKAZAŁOBY SIE ZE KOLEŚ SPRZEDAŁMU WSZYSTKIE SAMCXE JAKIE BYŁY W OKOLICY .wEDŁUG MNIE TU JUŻ NIE CHODZI O CO ZROBIŁ (A ZROBIŁ ZLE) ALE O TO CO ZROBI ZEBY TO NAPRAWIĆ !!!(TAK MÓWIŁ KSIĄC NA KAZANIU
CIEKAWE JAK BYŚ SIE CZUŁ JAK BYŚ CIĘŻKO UZBIERANE PIENIĄZKI WYDAŁ NA PAJĄKA KTÓRY CI SIĘ BARDZO PODOBA MIAŁBYŚ 50 /50 SZANS ZE TO BĘDZIE SAMICA BĄDZ NIE A TU CI KTOŚ PERFIDNIE SAMCA WYSLE cO WCISKAJĄC JAKO NIEWYSEXOWANEGO PTASZNIKA!!!CO INNEGFO JEST JAK DOSTANIESZ PAJĄKA I ON ZA 1-2-3 WYLINKI OKAŻE SIĘ SAMCEM A CO INNE GO DOSTAC PJĄKA KTÓRY PONOĆ JEST NIOE DO WYSEXOWANIA A TAK NAPRAWDE GOŁYM OKIEM WIDAĆ ZE TO SAMIEC jESTEM PEWIEN ZE NIE WYSEXOWAŁEŚ ICH BO WIEDZIAŁEŚ ZE TO SAMCE !!! BO SKORO TO SĄ JUŻ TAKIE DUŻE PTASZNIKI TO BYŚ SIE POSTARAŁ O TO BY ZNAC PŁEĆ JAK BY BYŁY SAMICAMI TO BYŚ NAPISAŁ ZE SĄ BABKAmi(WIĘCEJ KASY) A SKORO TO SAMCE TO ZEBY NIE "KŁAMAĆ" LEPIEJ NAPISAC NIE WYSEXOWANE I SPRZEDAC TROSZCZKE TANIEJ NIŻ SAMICE pRAWDA?
-
Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!
tu sie mylisz bo niewyseksowany to jak piszesz 50/50 a pajak z BULBUSAMI szansy na samice nie ma i to nie jest niewyseksowany pajak
Uprawnienia umieszczania postów