-
Re: Uwaga na...!!!
Sorry Psalmopoeus ale nieoczerniaj mi dupy bo ten wąż napewno niemiał 40cm w terrarium o dł 49-50cm był cały rozciągnięty i troche jeszcze miał tam poza tą długością pare centów. Pozatym jak dobrze powiedział pppppp takiego węża nieda się zmierzyć idealnie sprubuj se co do cm. zmierzyć obojętnie jakiego innego węża nigdy niezobaczysz ile masz idealnie nawet pełznąc po terrarium wąż nie jest nigdy cały prosty. Ale mniejsza z tym mógłbyś najpierw załatwić to ze mną a póżniej wystawiać se ogłoszenia na forum niestety rano niemiałem czasy pogadać z tobą bo śpieszyłem się do pracy. Jak jesteś taki zbulwersowany to odeślij mi węża ja odeśle ci kase i będzie po wszystkim naucz się troche cierpliwości radze ci. Aha nigdy niepisałem ze ma 60cm pisałem tylko że ma około 60cm a to iż że wolałem napisać że ma ok. 60cm niż że ma 56 według mnie to chyba żadna różnica duża, mogłem sie pomylić w mierzeniu o 3-4cm ale napewno nie o ponad 10cm. Za kogo ty mnie uważasz. Jak chcesz wyślij mi węża ja odeśle ci kase proste. Ponieważ w tym momencie mógłbym cię olać itd. ale ja niejestem z tych swoje błędy naprawiam nawet jeśli ich niepopełniłem.
Uważam ten temat za zamknięty
Uprawnienia umieszczania postów