Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Rzadkie pajeczaki

Mieszany widok

Archie
    Guest

Rzadkie pajeczaki

Pytanie brzmi czy u nas sa dostepne takie gatunki jak. Jesli sa to jakie ceny. Bylbym zainteresowany:

-Nephila sp (jak w temacie odnosnie filmu na NG)
    -Przątek(Przątka)
    -Cupiennus salei
    -Argiope versicolor
    -Argiope bruennichi
    -Ancylometes sp

Archie
    Guest

Re: Rzadkie pajeczaki

widze ze to chyba graniczy z cudem

AGAM
    Guest

Nie graniczy z cudem, tyle że u nas pająki inne niż ptaszniki są bardzo mało popularne. W Czechach pewno kupiłbyś to za niewielkie pieniądze. Zapytaj mantida, albo Tomka G bo oni czasem mają coś ciekawego.

Archie
    Guest

wlasnie. Ktos niedawno jechal do Pragi na zakupy terr moglbym pojechac no ale za pozno przeczytalem posta ;] a szkoda. no chyba ze ktos teraz bedzie jechal i przeczyta mojego posta to moge jechac z Taze osoba!

ebuke
    Guest

witam

Agriope bruennihi mogę dla ciebie złapać jak chcesz ale dopiero na wiosnę bo teraz się pochowały

u mnie tygrzyków paskowanych jest tyle że gdzie nie rzucisz kamieniem na pewno trafisz tygrzyka

odezwij się na wiosnę

ps sam je kiedyś hodowałem -ciekawy obiekt hodowli ale niestety pod ochroną (bo podobno bardzo rzadki;-))))

pozdrawiam Emil

refluks
    Guest

Bluzniercy z was zupełni! Archie cos kiepski z ciebie pajeczarz jesli nie znasz nawet perełek krajowej arachnofauny:> polecam najpierw zaglebic sie w literature na temat Argiope bruennichi - z przyjemnoscia udostepnie takowe materialy. a ty sorry agam - kup sobie u hodowcow czzeskich wiesz co? olej do głowy!

Archie
    Guest

odwal sie reflux ok ?
    pajeczarzem(co kolwiek to znaczy :/) mozesz byc Ty mnie fascynuja ptaszniki i tarantulle.
    nie uwazam sie za znawce. Nigdzie tego nie napisalem. Poprostu fascynuja mnie a polskich nie znam bo akurat zajalem sie tamtymi. A masz cos do tego? zajmij sie Swoimi sprawami nie najezdzaj na innych. Kto powiedzial ze jestem patriota..
    Ja mam walczyc za kraj ktory mnie niszczy?
    a wogole koniec tego idiotycznego tematu. Zajmij sie Soba. Kazdy ma swoj punkt widzenia pewnych spraw. To tez trzeba uszanowac.

refluks
    Guest

Tu chodzi o ignorancje - bo przez takich ludzi jak ty przyroda jest zagrożona, ale skoro dla ciebie wazniejsza jest wlasna kolekcja niz dobro przyrody i pajaki w ich naturalnych srodowiskach to przepraszam - nie rozmawiam z ignorantami

Uprawnienia umieszczania postów