Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: mantid - U NIEGO WARTO KUPOWAĆ PAJĄKI!

P4w3l
    Guest

Re: mantid - U NIEGO WARTO KUPOWAĆ PAJĄKI!

no fakt nie przeczytalem dokladnie;] hau hau

GALN
    Guest

P4w3l jeśli wysyłałeś meile to musiałeś dostać odpowiedź sprawdz czy czasami nie dostajesz meili zwrotnych z błędem i czy twoje meile dochodzą napewno.

rosea
    Guest

ja wysyłałem tak jak P4w3l maile z zapytaniem o nr konta i takze nie otrzymałem odpowiedzi. Nie xdziwiłoby mnie gdyby w ogóle nie odpowiadał, ale wcześniej powiadomił mnie, że modliszki są odłożone. Ale, żeby to nie wyglądało tak czarno to i tak gorąco polecam mantida

mantid
    Guest

Serdecznie dziekuje wszystkim za pozytywne opinie, no i oczywiscie bardzo dziekuje wszystkim za zamowienia.

Staramy sie odpisywac na biezaco na wszystkie maile, serdecznie przepraszamy jesli, czyjes zamowienia pozostaly bez odpowiedzi. Prosimy o ponowne przesłanie zamowienia.

A tak na marginesie, napisze na nasze usprawiedliwienie, ze wiele razy prosiłem o konkretne zamówienia. Niestety nie wszystcy się do tego stosuja. Dostaje sporo niepodpisanych maili, bez konkretnego zamówienia, z prosba np. o numer konta. Na takie maile nie odpowiadam.
    Poniewaz i tak musicie podac nam adres zebysmy wiedzieli gdzie wyslac paczke, uwazam niepodpisywanie sie pod mailami za pewien nietakt. Tak samo jesli dostaje niepodpisane sms'y...

Zrozumcie tez to, ze jesli macie jeden nick na forum, innym podpisujecie maile, jeszcze inny macie w programie pocztowym, uzywacie kilku niezaleznych adresow mailowych i piszecie z nich na zmiane, troche trudno jest sie w tym czasem polapac... Zwlaszcza, ze bardzo czesto kilka osob pyta dokladnie o to samo.

P4w3l
    Guest

mantid: ja sie raz nie podpisalem pod meilem, ale moje dane osobowe sa podane w domenie....moze zle to sie potoczylo...czyli pajak jest jeszcze dla mnie czy juz go sprzedales ???? i jaki wkoncu jest ten numer konta ? :P

x ray
    Guest

przecież Ci napisał ze konkretne zamówienia przyjmuja......czyli najlepiej mail z konkretnym opisem co zamawiasz lub z pytamiem .......... i numer konta to na priw . Widze ze większośc osób niedokładnie czyta posty ,potem sa niejasności ..... : )

Uprawnienia umieszczania postów