-
świerszcze w Olsztynie
witam!
szukam sklepu w Olsztynie, gdzie mógłbym się zaopatrzyć w świerszcze - najlepiej duzo i tanio!!! 
prosze o adresy sklepów i ceny jakis tam są.
-
Re: świerszcze w Olsztynie
U nas z tym jest "pustynia". Sprzedają zwierzaki tylko karmy nie ma ;((
-
no nie gadaj ze nie ma nawet jednego sklepu ze swierszczami 
skoro sprzedaja zwierzaki to musza je czyms przeciez karmic. u mnie w ilawie ptasznika maja tylko w jednym sklepie i to jeszcze jako wystawke. babka ktora tam sprzedaje nie chce sie zgodzic nawet na sprowadzenie swierszczy na zamowienie, bo sciaga dla siebie raz na 3 mc.
-
witam nie przwda w Olsztynie jest wszelka karmowka np. na Manchatanie jest sklep i maja swierszcze drewnojady i maczniaki. w Kameleonie sa swierszcze na jarotach w zwiezyncu tez sa. pozdro
-
Owszem, 10 świerszczy za 10 zł. Dzięki. Trzeba samemu zahodowac. A kup wylęg świerszcza albo muszkę octówkę!
-
nie przesadzaj takich cen nigdzie nie widzialem ceny sa normalne. owocowka i mlode swierszcze to i owszem ale z tym to i w wiekszosci sklepow w polsce ciezko.
pozdro
-
To zapytaj w "zwierzyncu" na wilczyńskiego. Dzisiaj byłem i pytałem. 10 zł. za pudełko z kilkoma świerszczami. taka ilość to tylko na rozpoczęcie hodowli. Nie przesadzam, nie jestem ogrodnikiem
)))
-
Na zamówienie mogą sprowadzić większą ilość ale nie wiem jaka cena wtedy jest. Myślę, że do uzgodnienia.
-
kup kilka sztuk i rozmnoz a nadwyzke sprzedaj. z pewnoscia ktos wezmie.
-
ale ja potrzebuje swierszczy do skarmienia, a nie do hodowli...
pajaki i modliszki predzej padna niz doczekaja sie mlodych swierszczy do wszamania...
Uprawnienia umieszczania postów