-
Re: CO JA WOGÓLE ODWALIŁEM :| LOKO PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ
niech zostanie na przestroge dla innych ze trzeba "warzyć słowa"
-
Re: oszukany.........
UFFF, dobrze że się wyjaśniła sprawa, Loka nie znam osobiście, ale robiłem z nim interesy - loko wie :PP i wszystko wporzadku, zero zastrzeżeń, a Grażynke poznałem na giełdzie i nie wyglądał mi na takiego co by chciał oszukać, albo coś w ten deseń, dobrze że juz jest oki, pozdrawiam.
-
Re: CO JA WOGÓLE ODWALIŁEM :| LOKO PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ
......... Cieszę sie ze sprawa sie wyjasniła ...........ani przez chwile nie pomyslałem ze loko kogos mógł wykrecic ...,
A post niech bedzie lekcja pokory dla tych którzy........" najpierw mówia,.. potem myslą ".., a nie odwrotnie
Jak widac warto to zmienic......
-
hmmm a mi sie wydawalo ze spinifer to czerwony murinus a nie nowa nazwa (nie wiem juz kto ma racje...)
-
Ja (15:08)
bartosz sularski
loko (15:08)
ale to jakas koperta stara
Ja (15:08)
aha
loko (15:08)
zostawiam je do wysylek
loko czemu nie zaareagowałes jak podał nadawcę ??
-
kamil to juz jest nie istotne juz nie szukajmy zadnej dziury ;]
-
Ten czerwony to P. murinus 'usambara' 
-
Rammstein - spinifer nową nazwą? To wszystko to P. murinus i jego odmiany barwne. Nie istnieje pająk P. spinifer.
-
ojej no murinus w formie czerwonej, toz wszyscy wiedza o co chodzi... 
-
no i sprawa się wyjaśniła
LOKO ma dalej dobrą reputacje, co się chwali ,brawo za uczciwość a dla Grażynki brawo za to że miał odwage się przyznać do błędu i przeprosił. Tak jak pisałem wcześniej niebyło po co roztrząsać tej sprawy przed zamieszczeniem fotki , która w tym przypadku wyjaśniła całą sprawe. POZDRAWIAM i życzę miłego handlowania bez takich problemów.
Uprawnienia umieszczania postów