Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: oszukany cd. (co ja najlepszego zrobilem)

Mieszany widok

Grażynka
    Guest

oszukany cd. (co ja najlepszego zrobilem)

2 posty niżej zrobiłem wielką afere zupełnie bez sensu. która została wywołana tylko i wyłącznie z mojej winy oskarżałem loka o oszustwo lecz takiego absolutnie nie było przepraszam jeszcze raz

a wiec sytuacje przectawia sie następująco oto historia głupiego murinusa:

jest taka ze pewnie koleś mial ich duzo i sie mialem z nim wymienić na wylęg świerszczy (ja mialem dać wylęg) ale umowa była tak ze ja pierwszy wysyłam świerszcze i jak one dojdą to on wysyła pajaka :| ale stało sie inaczej i on wysłał pierwszy dlaczego on to zrobił tego nie wiem później z nim dogadam jeśli chcecie to mozecie sie zapytać tego kolesia (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1999&t=1999 to jego post) :|. jedną paczką jakiej sie spodziewałem była paczka od loka i kiedy przyszła pierwsza myśl była taka ze zostałem oszukany a potem ta cała kłutnia na forum i udowadnianie winy ehh:| kurde co ja narobiłem kilka osób teraz pewnie pomyśli ze sie wystraszyłem loka i teraz chce to wszystko odkręcić zeby on mnie nie zbił czy coś w tym stylu jak chcecie to mozecie tak myśleć najważniejsze ze loko przyjoł przeprosiny, loko i bruid_ka przepraszam jeszcze raz

Juraviel
    Guest

Re: oszukany cd. (co ja najlepszego zrobilem)

Nie musisz tego wszedzie wsadzać ;P teraz to już śmiecisz, Loko przyjął przeprosiny jak mogłeś przeczytać :P umartwiać się nie musisz:P na tamtych 2 podforach by wystarczyło w zupełności =)

Grażynka
    Guest

dobra juz nie bede :P

Baku
    Guest

......."sie wystraszyłem loka i teraz chce to wszystko odkręcić zeby on mnie nie zbił czy coś w tym stylu"..................

o zesz kur!!!!!!!!!!!!!!!1 mało co z krzesła nie spadłem :P:P:P:P

nie buj sie :P:P to nie badzior :P

Grażynka
    Guest

".............kilka osób teraz pewnie pomyśli ze sie wystraszyłem loka........." ja sie nie bałem!!

Uprawnienia umieszczania postów