-
GIEŁA LUBLIN ???
byłby ktoś zainteresowany zorganizowaniem giełdy w lublinie ??
ja bym chętnie sie przyłączył do jakiegos projektu ,,,
mozna by pogadać z jakimś uniwerkiem o patronat , moze jakieś wykłady by dało rade zorganizować na temat zwierząt terrarystycznych ( nie wiem ale moge ppogadać zawsze zkim trzeba :P - moze sie coś da ząłatwić :P )
wkazdym razie to takie ogulne pytanie :P jak na dziś :P
-
Re: GIEŁA LUBLIN ???
Jestem po twojej stronie, czyli za.
-
Z wykładami byłoby trudno. Jeśli już to giełda lub "wystawa". Kiedyś coś było, że w Lublinie będą jakieś targi zoologiczne i my jako terraryści mieliśmy się na nich wystawić. Ale wiesz jeśli mielibyśmy coś pokazać to trzeba by to organizować dopiero w wakacje. Teraz jest za zimno. I wogóle trzebaby sprowadzić terrarystów z Warszawy i z innych "bliższych" miast.
-
no wiem ale trzeba myśleć wcześniej :P
myślałem ze moze coś przez umcs by sie dało zrobić - np udostępnuili by sale na aosie moze któryś profesor zgodził by sie na wykład a dochody ( bo hyba jakieeś bileciki by sie zrobiło :P ) poszły by na umc :P a wystawcy by zarobili sprzedając co nieco więc kazdy byłby happy - nie mam doświadczenia w organizowaniu imprez więc sory jak cos przekombinowuje :P:P
-
popieram jak cos to mozesz na mnie liczyc
-
no mozna by cos pomyśleć..
pogadam niedługo z dziekanem i z samorzondem czy byli by zainteresowani , jak nie to mam jeszcze inny pomysł - ale na duz mniejszą skale
vorax podesłał mi cos o szkołach i mozna by wsumie coś takiego samego zrobić - mam szkołe gdzie sie mozemy zaczepić ,,, tylko tu juz wszystko na naszych głowach - ja moge zorganizować pająki ale węrze jaszczuki i inne paskudztwa musiał by ktoś z was :P:P:P
ps: pozdrów lubą :P:P
-
-
Drobek napewno nie nasz posrany biskupiak.
Uprawnienia umieszczania postów