Ja z gieldy bylem zadowolony. Jak zwykle sie splukalem z kasy i poczynilem kilak fajnych zakupow co do tych waszych wymyslow na temat "terrarystycznej szajki" to smiac mi sie chce. Co do zastrzezn kogos ze myszy byly drogie bo po 1,5 zl to sorry, jak nie pasuje kup w sklepie za 3 zl a co do narzekan KROMMSa odnosnie cen lividum to nie wiem co ci sie nie podobalo. Moja przyjacioklka kupila sliczna samice duza za 130 zl. a byly tez za 120 mniejsze (L9) i za 160 wieksze (L11). wiec nie wiem co ci nie pasuje. chciales kupic duza saice za 50 zl?? ludzie, nie osmieszajcie sie!!! To ze jest gielda nie znaczy ze kupicie zwierzaka za grosze!!! zejdziec wreszcie na ziemie!!!
A "biednych" czechow z terrariami za 300 zl i w gore tak nie bronce bo jesli zaden z was druga gielde pod rzads nie kupil zadnego terra od Quentina na przyklad ktory robi rewelacyjne terra z wystrojem za 130 zl i wiecej ) to ktory z was kupil by terra za 500 zl lub 1000 zl od czecha?? co?? jestem ciekaw!!! Mysle ze nawet gdyby byli na duzej sali to nikt by terra od nich nie kupil!!!