Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czy Warto kupić ??

sErGiEjOo
    Guest

Czy Warto kupić ??

Mam dzis zamiar kupić hydrometr ten z biofila za 20 PLN warto go kupić czy nie ?? prosze o pilna odp !!

Apsolvent
    Guest

Re: Czy Warto kupić ??

Chodzi Ci chyba o higrometr a nie hydrometr? Jesli tak, to NIE KUPUJ, bo to szajs! Odloz troche kasy i kup sobie higrometr włosowy, ewentualnie elektroniczny jakis, ale nie kupuj tego badziewia marki Exo-terra.
    Pozdrawiam,
    Apsolvent

sErGiEjOo
    Guest

a w jakiej cenie kosztuje ten higrometr włosowy oraz elektroniczny i gdzie moge kupić może jakieś sklepy internetowe ??

Demon
    Guest

na allegro obczaj

Sułek
    Guest

zgadza się - jest to szajs, który pokazuje taką wilgotność w jakiej odległości od żarówki w terra go przykleisz - informuję o tym lojalnie każdego, chętnego nabywcę

bahid
    Guest

odradzam higromet Exo terra, w moim po 2 tygodniach wilgoć dostała się do środka tak że zaparował. Teraz nic już nie widać i można go jedynie wyrzucić

reed
    Guest

Ja takiego chaszcza przykleiłem pod półką, w cieniu (dość daleko od żarówki) i nawet pokazuje wilgotność. Nie jest tak dokładny jak włosowy, ale pokazuje niewielkie odchyły. Też kiedyś udało mi się go zaparować, ale po 2 dniach wyparowała woda ze środka i nadal działa normalnie. Nie jest taki całkiem do doopy, tyle że dokładność na nie do końca dobrą jako poglądowy może być IMHO
    BTW, porządne włosowe są drogie, o elektronicznych nie wspomnę

Uprawnienia umieszczania postów