Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Czy handlował ktoś z Psalmopoeusem?

kpawel
    Guest

Czy handlował ktoś z Psalmopoeusem?

Witam. Mam pytanie : czy wymieniał się ktoś lub kupował coś od Psalmopoeusa?

Foxtrott
    Guest

Re: Czy handlował ktoś z Psalmopoeusem?

wymieniałem sie z nim i jestem zadowolony.
    tylko, ze to forum nie jest przeznaczone do takich pytań... polecam f. GIEŁDA!

tasiemiec
    Guest

Foxtrott napisał(a):

> tylko, ze to forum nie jest przeznaczone do takich pytań...
    > polecam f. GIEŁDA!
    >

problem w tym ze koledze powiedzieli tam ze ma spytac gdzies indziej dlatego tu napisal :/

Demon
    Guest

ja robiłem z nim interesy i niepolecam!

don 22
    Guest

ja tez robiłem z nim interesy i POLECAM!!!

Guest

ja z nim tez robilem i BARDZO POLECAM

psg2500_lukasz
    Guest

Ja też zrobiłem raz i bardzo tego żałuje! NIE POLECAM! Gościu mnie oszukał, zerwał kontakt gdy chciałem z nim pogadać. Wystawił mnie do wiatru! Strzeżcie się robienia z nim interesów.

Psalmopoeus
    Guest

Co psg??Nie będę Ci płacił za martwego pająka Ty chyba głupi jesteś.Odesłałem go na drugi dzień.Więc nie wiem jak Cię oszukałem i zerwałem z tobą kontakt.Masz mój nr kom, gg i meila więc w czym problem.A demon to Ty jesteś oszustem.Dałeś mi węża na wyczerpaniu(jeszcze do tej pory jest w bardzo złym stanie)zadzwoniłem do Ciebie z reklamacją którą przyjołeś, podwiozłem Ci węża pod dom(80km) i jeszcze później zawiozłem do Tarnowa za free a w tym momęcie powinenem był Ci dać w ryj.

psg2500_lukasz
    Guest

Tak było i nie rób teraz dobrego wrażenia, dzwoniłem do ciebie i odkładałeś słuchawkę. Zresztą nie chce sie z tobą kłócić. Ty wiesz swoje, ja swoje i tyle.

Demon
    Guest

tak to chodź i daj mi w ryj!!! a jakbym cię złapał to bym cię zajebał bo ty chyba tego węza ponad tydzień w wodzie trzymałerś bo mam zdjęcia dzień przed wysłaniem go na pamiątke robiłemn tylko ***** są za duże żeby ja tu wkleić! Jak zobaczyłem mojego węża po tym jak go przywiozłeś to się go przestraszyłem!! Jeszcze ją przeziembiłeś.!!.. Jak uda mi się zmniejszyć rozmiar tych zdjeć to zobaczymy
    i ty mi już kitu oszuście nie wciskaj!! Bo na mnie nikt nie napierdala tylko na ciebie!!
    Dziwne że tylko ty wszystko dostajesz chore i zdechłe!!!!! PSG jestem z tobą!

Uprawnienia umieszczania postów