Siwtnie ze masz taka znakomita pamiec, szkoda tylko ze jakosc zachowanych informacji jest niska...
Doprawdy nie wiem o jakich tlumaczeniach mowisz, nie tlumaczylem sie nigdy przed toba i nie bede, bo niby z jakiego powodu? Cytaty sa wytworem wyobrazni i sadze ze nawet nei zdajesz sobie z tego sprawy, ze sobie to chyba wmowiles.
Oj, czemu, pociagnij to widowisko do konca - chetnie sie dowiem i wszyscy inni tez szczegulow na temat faktury i towaru na jaki byla wystawiona? Nie ma sprawy...
BEZ POSLIZGU....nie samowite... nie dosyc ze musialem jezdzic po nie do Lodzi bo przeciez faktura nie doszla i nie mozna bylo wyslac pieniedzy, to jeszcze potem miesiacami w swierszczach na raty.
A jesli przeszlo ci przez mysl, ze zasady na jakich je kupiles byly wynikiem twojego sprytu cwaniactwa i manipulacji to zapewniam cie, iz za cala moja akceptacja i napawajac sie studiowaniem tej manipulacji ktora mnie uraczyles.

A ty dla czyjego kaprysu kupujesz zwierzeta? No i co z tego ze za kilka tysiecy? Ma to az takie znaczenie? Widac tak, gekon za 20 jest lepszy od tego za 5 zl bo jest drozszy?
Minely czasy w ktorych trzeba bylo sie wstydzic tego, ze sie dobrze zarabia i ma kase! To nie kumuna, ze trzeba bylo sie ukrywac! Od kiedy ty tak bardzo sie martwisz o moje samopoczucie? Czy sie boje zlodzieji? Doprawdy az mnie zatkalo.

Nie chialo mi sie robic badan? Ja w przeciwienstwie do ciebie mam testy badan kazdej sztuki zwierzecia dwa razy po dwie proby w odstepie 3 miesiecy. Nie opowiadam ze mam sztab weterynarzy, hale, sale i bog wie co a mam gowno. I te super legwany kupione ode mnie za grosze sprzedawal za czeetokrotna cene wciskajac ze odchowane, odkarmione i super towar, lux. Bzdety bzdety bzdety

No i w ksiegowosci masz 200zl manka.... i co z tego? Jesli dla ciebie 200zl jest warte wywlakania prywatnych spraw to jestes nic nie wart facet i tyle.

Jak powiedzialem zdecydowanie lubie komisje sledcze ktore raz zainteresowane beda sledzic nasz poczynania na forum.

Mariusz Krawczewski