Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: MYSZA1983 OSZUST !!!!!

Azmodan
    Guest

Re: MYSZA1983 OSZUST !!!!!

Mnie również nie wydaje się aby Mysza Cie oszukał... ba, nie wierze w to.

Mysza1983
    Guest

a teraz wstawi obojętnie jakie foty byle by były :-]
    zresztą teksty na gg:
    "na nastepnej gieldzie sie nie pokazuj ..." możesz se wsadzić gdzieś głęboko, dowodzi to tylko twojemu psychicznemu niedorozwojowi
    pozdrawiam i życzę spotkania na giełdzie :-]

Awikularia
    Guest

Act, sprecyzuj. ja tez moge napisac, ze mnie ktos oszukal... kazdy moze. Ale czy masz na to dowody? Nieladnie jest tak pisac bezpodstawnie... Skontaktowales sie przedtem z mysza? Probowales zrobic cokolwiek, czy poszedles na latwizne i walnales posta??

Saurus
    Guest

mysza, jakiej wielkosci byly te smithi? moze koles nie wie ze male smithi wybarwiaja sie na takie ladne kolory dopiero pozniej

ziu
    Guest

Ja mysle ze takie bezpodstawne osadzanie kogos powinno byc karane ;]

Mysza1983
    Guest

heh ja wogóle kolesia nie kojarze, ale skoro woli oskarżać i grozić, niż rozmawiać to jego a nie mój problem, teraz może tylko czekać na giełde na której chciałby mi cos zrobić

MIDO
    Guest

Oczerniasz mysze nie podając dowodów.Robilem z myszą interersy bardzo wiele razy i nigdy mnie nie oszukał jest to bardzo uczciwy sprzedawca.

Wesołych świąt

coolary
    Guest

koleś chyba pomyliłeś święta!! Mamy Boże Narodzenie a nie 1 kwietnia.

Dodi
    Guest

Znam Myszę od wielu lat i wiem że nie jest to ktoś kto dla paru groszy chciałby kogoś naciągnąć on po prostu jest na to za uczciwy.
    Pozatym to ciekawe że znowu ktoś z Jaworzna atakuje kogoś z Świętochłowic czyżby ciągle żył duch Dejota.
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

algernon
    Guest

He he.... czyżby znowu jakiś niedoświadczony zgryźliwiec atakował doświadczonego terraryste..... Oczywiście jetem kolejnym, który nie wierzy w to, aby Mysza kogokolwiek oszukał. Pozdrawiam wszystkich. A Ty Mysza olej chama, co tylko bezpodstawnie oskarża, niczego nie dowodząć, poza swoja ignorancją i głupotą.

Uprawnienia umieszczania postów