-
Re: MYSZA1983 OSZUST !!!!!
Mnie również nie wydaje się aby Mysza Cie oszukał... ba, nie wierze w to.
-
a teraz wstawi obojętnie jakie foty byle by były :-]
zresztą teksty na gg:
"na nastepnej gieldzie sie nie pokazuj ..." możesz se wsadzić gdzieś głęboko, dowodzi to tylko twojemu psychicznemu niedorozwojowi
pozdrawiam i życzę spotkania na giełdzie :-]
-
Act, sprecyzuj. ja tez moge napisac, ze mnie ktos oszukal... kazdy moze. Ale czy masz na to dowody? Nieladnie jest tak pisac bezpodstawnie... Skontaktowales sie przedtem z mysza? Probowales zrobic cokolwiek, czy poszedles na latwizne i walnales posta??
-
mysza, jakiej wielkosci byly te smithi? moze koles nie wie ze male smithi wybarwiaja sie na takie ladne kolory dopiero pozniej
-
Ja mysle ze takie bezpodstawne osadzanie kogos powinno byc karane ;]
-
heh ja wogóle kolesia nie kojarze, ale skoro woli oskarżać i grozić, niż rozmawiać to jego a nie mój problem, teraz może tylko czekać na giełde na której chciałby mi cos zrobić
-
Oczerniasz mysze nie podając dowodów.Robilem z myszą interersy bardzo wiele razy i nigdy mnie nie oszukał jest to bardzo uczciwy sprzedawca.
Wesołych świąt 
-
koleś chyba pomyliłeś święta!! Mamy Boże Narodzenie a nie 1 kwietnia.
-
Znam Myszę od wielu lat i wiem że nie jest to ktoś kto dla paru groszy chciałby kogoś naciągnąć on po prostu jest na to za uczciwy.
Pozatym to ciekawe że znowu ktoś z Jaworzna atakuje kogoś z Świętochłowic czyżby ciągle żył duch Dejota.
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
He he.... czyżby znowu jakiś niedoświadczony zgryźliwiec atakował doświadczonego terraryste..... Oczywiście jetem kolejnym, który nie wierzy w to, aby Mysza kogokolwiek oszukał. Pozdrawiam wszystkich. A Ty Mysza olej chama, co tylko bezpodstawnie oskarża, niczego nie dowodząć, poza swoja ignorancją i głupotą.
Uprawnienia umieszczania postów