-
Re: MYSZA1983 OSZUST !!!!!
-
handlowałem z Myszą chyba 2x(albo więcej) i nie mam żadnych zastrzeżeń do niego jako do partnera w interesach. poprzyj swoje oskarżenie jakimiś konkretami, bo tak to trudno uwierzyć...
-
Dołączam się do obrony Myszy (chociaż nie znam go za bardzo to nie wydaje mi się żeby był winny jakiegoś świadomego oszustwa). A ty Act zanim znowu wyskoczysz z równie genialnymi pomysłami to albo pomyśla dwa razy albo zmień miejsce zamieszkania bo Jaworzno znowu jest oczerniane przez jakieś nie do końca usprawiedliwione skargi.
-
Act pewnie tera zaszyl sie w swoim choym umysle, ma juz nowy login na forum, i sam na gielde nie przyjedzie, bo myslal ze jak kogos nazwie oszustem to wszyscy mu przyznaja racje, a tu rybka .... wiec act jest to czytasz, to powinienes zargumentowac swoja wypowiedz a nie walic w ciemno, widac ze z toba cos nie tak
-
haha i act zniknął bez sladu:/
-
A czemu mysza1983 i act maja tego samego ip ??
-
mi to tam wali ja z mysza robilem zajebiste interesy wszystko wporzadku i wogule na nastepniej gieldzie sie pojawie i bede bonil myszy piesciami i zebami...
-
jakie takie same ipeki... chyba jestes ślepy, nie chce mi sie tłumaczyć całych zasad działania php i sieci, ale jak coś piszesz to myśl... to nie boli
dzięki wszystkim za poparcie
-
moze takie mysza1983 (192.168.1.---) act (192.168.1.---) tak na prosty rozum jestescie z innych miast wiec nie ma takiej mozliwosci chyba ze chciales na sile zwrocic na siebie uwage forumowiczow i zobaczyc ile osob CIe na forum popiera taka forma samodowartosciowania, ale oczywiscie moge sie mylic jezeli tak to przepraszam.
-
Drogi morisku ,Mysza 1983 byl wtedy w pracy w mojej firmie to ja go powiadomilem że ktoś go w necie oczernia mnie zaś o tym powiadomil vorax.
Dlatego własnie jego pierwsza odpowiedz jest pisana z mojego kompa.
Pozdrawiam i gratuluje wyobrazni.
Witold Plucik
Uprawnienia umieszczania postów