-
Re: MYSZA1983 OSZUST !!!!!
Jak juz mowilem jezeli zle mi sie wydaje to przepraszam, ale mowie co widze, widocznie zle widze :P
I wesolych swiat wszystkim !!
-
Jesli Mysza Cie oszukał to ja jestem Renata Beger.Od czasu kiedy jestem na tym forum nikt na niego nie narzekał i wręcz przeciwnie,bo był zawsze chwalony.
-
heh - ciekawe czmu sie juz nie odzywa =]
-
zdjecia beda w ciagu kilku dni zamiast smithiego dfales mi Brachypelma albopilosum
na kolejnej gieldzie sie rozliczymy
myslales ze skoro zaczynam swa przygode z terrastyka to mozna mnie oszukac lepiej bys na tym wyszedl gdybys powiedzial ze sie pomyliles i zaoferowal pajaka za ktorego Ci zaplacilem ....
nie wymyslam a co do gieldy to cala prawda co TY koles myslisz ze po miesiacu pisania do Ciebie poza forum kiedy sie nie odzywales ja bede spokojnie na Ciebie patrzyl ? grubo sie mylisz cwaniaczku nie trafiles na bojazliwego kolesia ktory machnie reka tacy sa wlasnie polacy ... oszukac innego tylko to umiesz ? do zobaczenia na giełdzie
pozdrofka
-
co do pytania "ciekawe czemu nie pisze" ..... sorka ze nie pisalem ale cieszylem sie pieknem norwegii 
-
dzieki za poparcie ludzie posluchajcie... ja wierze ze mysza was nie oszukal bo tak napewno jest ... lecz akurat mi sie to zdazylo nie ma co kryc zakombinowal bo wiedzial ze ma pozytywna opinie ... no coz ja jestem pewny ze mnie oszukal i dopne swego :]
-
No czekamy na foty... a wogóle to która wylinka te "albopilosy"???:>
-
ciągle zatanawia mnie jedno jak, kiedy i gdzie sprzedawałem Ci pająki?
jaką mam mieć pewność że pochodzą odemnie?
w jaki sposób próbowałeś się kontaktować (maila ŻADEGO nie dostałem)?
co chcesz mi zrobić na tej giełdzie :-]?
Uprawnienia umieszczania postów