Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Uwaga na PAwcIA

PAwcIO
    Guest

Re: Uwaga na PAwcIA

Witam,

Szkoda że tak późno ten post zauważyłem...Po pierwsze, CRIMSON Ty mnie tutaj nie wyzywaj bo może któregoś pięknego dnia przejadę się do Ciebie Warszawy i zobaczymy co wtedy mi powiesz? Troszkę kultury nawet tutaj nie zaszkodzi...Ja Ciebie nie wyzywam więc i Ty tego nie rób. Co do całej sprawy to już pisałem Ci na maila że śmierć spowodowana była TYLKO I WYŁĄCZNIE przez opóźnienie w dostarczeniu przesyłki przez pocztę. Pająk zbyt długo był wystawiony na działanie niskiej temperatury. Sam wybrałeś ten rodzaj przesyłki i sam zgodziłeś się podjąć ryzyko dotarcia martwego pająka. Ja równie dobrze mogłem go nadać konduktorką lub PKS i wtedy nie było by problemu ze zwróceniem kasy. I nie wmawiaj mi proszę że kawałek wilgotnej bibułki spowodował śmierć pająka. Sam dobrze wiesz że pająk był bardzo dobrze zapakowany. Tyle z mojej strony na ten temat...

CRIMSON
    Guest

Zapraszam, a powiem ci to samo, jesteś idota i oszust.Co ty mi możesz pisać jak żeś nic nie widział, na zdjęciach widać jakich obrażeń doznał pająk,i nie udawaj głupiego,
    popełniłeś błąd przy pakowaniu i tyle. Jakby pająk zmarł z przechłodzenia to słowa bym nie powiedział.W ciągu ostatnich miesięcy dostałem kilkanaście przesyłek i nie było problemów.

pafcio
    Guest

prosze mnie przez przypadek z tym nie wiązać

Juraviel
    Guest

Miałem kiedyś ten sam problem z jednym kolesiem, nie chce przytaczac nicka, jak widze pająki pakowane tak jak tutaj na zdjęciach to mi odrazu aorta zaczyna drgać na głowie, crimson masz wyobraźnie ? wsadzimy cie z srajtaśma do budki telefonicznej i zapakujemy i wyślemy i co będziesz miał siniaki z zimna ? nie sądze.

Juraviel
    Guest

nie crimson tylko pawcio, sory,czeski błąd.

Majcher
    Guest

ty pawcio ja tu widze ze ty robisz z siebie jakiegos fafarafa, nie dosc ze ewidentnie zle zapakowałes to zwalasz to na innych i jeszcze grozisz crimsonowi. zastanow sie czlowieku. wogole postuluje o utworzenie jakiejs komisji sledczej by wyrzucac sprzedawcow ktorzy oszukuja badz sa nie profesjonalnie a przynajmniej jakas liste stworzyc ze skargami

FaUnA_BoX
    Guest

na którymś dziale był poruszony temat zrobienia czarnej listy

Uprawnienia umieszczania postów