-
+++ PTASZNIKI +++
Obecnie w swojej ofercie mam następujące gatunki zwierząt:
PTASZNIKI NAZIEMNE, PODZIEMNE, ŻYJĄCE W GNIAZDACH:
Acanthoscuria geniculata L1 10zł PROMOCJA
Aphonopelma stoicum L8 80zł
Aphonopelma pallidum L5 30zł
Brachypelma albopilosum L2 7zł
Brachypelma epicureaneum L2 10zł
Brachypelma vagans L2 8zł, L4 15zł, L5 20zł
Chilobrachys huahini L6 45zł
Chilobrachys andersoni L4 45zł NOWOŚĆ ( piękny, duży- do 22cm z nogami -szaroróżowy pająk z Azji południowo-wschodniej, buduje ciekawe konstrukcje naziemne)
Chromatopelma cyaneopubescens L3 65zł
Cyclosternum schmardae L3 50zł NOWOŚĆ (fioletowy kuzyn Cyclosternum fasciatum, piękny)
Cyclosternum fasciatum L3 30zł
Eupalestrus campestratus L2 25zł
Haplopelma albostriatum L3 40zł ( czarno-biała kuzynka H.lividum, podobna do A.seemani)
Haplopelma aureopilosum L4 55zł ( czarno-beżowo-kakaowa kuzynka H.lividum)
Hysterocrates hercules L4 25zł, L6/7 50zł
Lasiodora parachybana L7 35zł, L8 40zł, L11 5,5cm ciała 10 z nogami 70zł – płeć nieokreśl.
Lasiodora striatipes L9 60zł (bardziej kudłata kuzynka L.parahybana) – płeć nieokreśl.
Nhandu colloratovillosus L4 25zł PROMOCJA (było 30zł)
Phormictopus platus L7 60zł
Phormostopus cancerides: violet form L4 50zł, cancerides L7 65zł
Pterinochilus spinifer L4 25zł
Pterinochilus murinus L1 6zł
Trixopelma pruriens L3 45zł
Vitalius cristatus (syn. Nhandu chromatus, Lasiodora cristata) L4 25zł, L5 30zł, L6 35zł
PTASZNIKI NADRZEWNE:
Stromatopelma calceatum L6/L7 40zł
Poecilotheria regalis L2 40zł, L3 45zł
Poeciloteria ornata L2 50zł
Psalmopoeus irminia L3 35zł
Psalmopeus cambridgei L1 10zł, L3 20zł
Psalmopeus pulcher L5 65zł NOWOŚĆ (różowopomarańczowa piękność z Panamy)
Psalmopeus reduncus L1 35zł NOWOŚĆ
SKORPIONY:
Babycurus jacksoni L2 50zł
Zwierzęta mogę przekazać w Krakowie, wysyłam pocztą za pobraniem lub po wpłacie z góry (większe sumy). Możliwość negocjacji warunków sprzedaży. Zainteresowanych proszę raczej o kontakt telefoniczny(wyślę szybciej), niż mail. Praktycznie nie mam dostępu do sieci, NIE MA MNIE NA GG. NIE ODPOWIADAM NA SMS, można jednak wysłać w ten sposób PEŁNE ZAMÓWIENIE. W tym przypadku potwierdzę nadanie. Nie realizuję zamówień typu 1 pająk za 5zł. Nie odpowiadam na maile typu „zastanawiam się nad pająkiem z Twojej oferty….”, lub „jak on wygląda…” (tu wystarczy wpisać nazwę w google i mamy kilkanaście linków do stron ze zdjęciami i informacjami), lub „Czy masz do sprzedania modliszki, węża, krokodyla, świńskie kopyto, krowi łeb, wycieraczki do trabanta lub migacze do syreny rocznik 1962 pierwszy kwartał…”. Moje ogłoszenie jest klarowne i czytelne. Do sprzedania mam TYLKO pozycje tam zamieszczone. Proszę o PEŁNE ZAMÓWIENIE z ADRESEM, WYKAZEM GATUNKÓW ZAMAWIANYCH. Wysyłam za pobraniem w ciągu najbliższych dni ( PLUS 13zł). Dla wszystkich wymagających tego gatunków posiadam stosowną dokumentację.
NOWOŚĆ: Przyjmuję indywidualne zamówienia na konkretne pozycje nie występujące na liście ( rzadkie, drogie lub duże okazy). Czas realizacji w miarę dostępności do około 4 tygodni. Szczegóły TYLKO TELEFONICZNIE (NIE SMS).
Mój kontakt: tel: 505 185 941
e-mail: sebaspiders@wp.pl
-
Re: +++ PTASZNIKI +++
a ten platus L7 to samica czy samiec ?
Uprawnienia umieszczania postów