Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: TERRARYSTA OSZUST

Danio
    Guest

TERRARYSTA OSZUST

Wystawilem posta ze kupie regiusa napisal do mnie koles przedstawil sie jako Jarosław Szydło z Olsztyna 24lata. zaplacilem mu kartami heyeh zeby bylo szybciej . waz mial zostac wyslany przesylka konduktorska pociagiem olsztyn-legnica. bylem o godz. przyjazdu pociagu w legnicy niestety konduktor powiedzial ze nie mial zadnych paczek i ze on jedzie tylko z wrocka . a w internetowym rozkladzie PKP bylo ze to jest bezposrednie polacznie a nie z przesiadka . wiec poszedlem do info babka zadzwonila do wrocka czy tam przesylka na moje nazwisko dotarla niestety nie ((( czy zna ktos tego goscia ?? umiescilem fotke jaka mi przeslal i mam jescze jego emial ptasznikx@poczta.onet.pl . pomozcie co mam teraz zrobic ??ludzi ktorzy moga znac tego kolesia prosze o kontakt mam fotke tego kolesia ktora mi wyslal z regiusem tylko ze jest za duza zeby ja umiescic w zalaczniku wiec moge wysyac na emial ((( pomozcie !!

wienio
    Guest

Re: TERRARYSTA OSZUST

a próbowałeś sie z nim skontaktować?

Danio
    Guest

tak niestety nie odp ani na emial ani na gg ... probuje od wczorja a mialem mu zaplacic jescze jedna karte heyah bo tak bylismy umowieni . koles podobno jest zarejstrowany na terrarysta.pl hoduje weze i pajaki

Lukas
    Guest

poproszę o fotke na email

Danio
    Guest

juz udalo mi sie zrobic tak zeby sie zmiscilo to fotka oszusta ktora mi przyslal

Lukas
    Guest

nie znam goscia.tak a propo zdjecia, to mogl poprostu wpisac na google burmese python i scignac jakiegos amerykanina w okularach z tygrysem.pzdr|!

koksik
    Guest

Danio napisał(a):

tak niestety nie odp ani na emial ani na gg ... probuje od
    wczorja a mialem mu zaplacic jescze jedna karte heyah bo tak
    bylismy umowieni . koles podobno jest zarejstrowany na
    terrarysta.pl hoduje weze i pajaki
    terrarysta.com.pl czy terrarystyka.com.pl ?? jezeli terrarysta.com.pl to jezeli masz prosilbym jego nick.

JeRy
    Guest

Też mnie ten sam gość oszukal, jednak wpłaciłem mu zaliczkę 20 zł z 140 zł

Danio
    Guest

masz jakies dane ktorych tutaj nie wyminilem moze go odnajdziemy i dokopiemy ziomkowi ?? ja moge zebrac kilka osob i przejedziemy sie tam do niego.....

JeRy
    Guest

niestety danych mi nie podał, t.zn. adresu

Uprawnienia umieszczania postów