-
Przesyłanie węża - Pilne!!
mam pytanie odnośnie przesyłania gadów o tej porze roku. Czy istnieje jakis rodzaj przesyłki ktory bedzie zupełnie bezpieczny? Czy w przesyłce konduktorskiej zwierzak nie przemarznie? Nigdy nie wysyłałem, ani nie odbierałem przesyłki konduktorskiej i nie jestem zorientowany. Bardzo prosze o jak najszybsze odpowiedzi, sprawa niezwykle pilna!
-
Re: Przesyłanie węża - Pilne!!
konduktorka jest bezpieczna... w przedziale jest w miare ciepło więc zwierzak niepowinem przemraznąć...
-
niech ktos jeszcze sie wypowie... jaka jest obecnie cena przesyłki konduktorskiej?
-
-
konduktorka jest najbezpieczniejsza /wg. mnie/ bo ci nie przemarznie jak na poczcie i u kuriera na chalach , nie beda nia rzucac, i jest nawet b cieplo ok 22 stopni ciągle bo przesyłka jest w normalnym przedziale tyle ze z konduktorami- a konduktorzy sobie zle nie dadzą czyli jest b ciepełko.
Aha! i paczka jedzie tyle ile faktycznie jedzie się z danego miejsca do gdzieś indziej , bo na poczcie to siedzi przez noc w budynku, a w przypadku kuriera to w wielkich wyziebionych chalach. :-)
mam nadzieje ze ci to pomogło :-)
Uprawnienia umieszczania postów