Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wrocław - chora sytuacja

Masa
    Guest

Wrocław - chora sytuacja

Witam!
    Czy ktos moglby mi wytlumaczyc dlaczego na dworcu swiebodzkim i na drugiej gieldzie na ul.armii krajowej zabroniono sprzedawac ptaszniki(wszystkie gat) i inna egzotyke??
    Wczoraj z tego co wiem Pan J.Zajaczkowski zrobil nalot z polcja na handlarzy:] o co chodzi??? czy teraz powstanie jakies "podziemie" gdzie bedzie mozna handlowac?dziwne to wszystko....

robert.p.
    Guest

Re: Wrocław - chora sytuacja

Czemu uwazasz ze nie wolno sprzedawac pająkow?Na swiebodzkim jak sie okazalo dyrekcja nie miala zezwolenia na sprzedaz tam zwierzat(brak nadzoru wet.)A na Armii Krajowej kontrolowano tylko zwierzeta chronione Konw.Wasz.Tak ze co najwyzej nie sprzedaje sie brachypelm bo jak pewnie sam dobrze wiesz uzyskanie na nie swiadectw urodzenia w niewoli we Wrocławiu jest niemozliwe.Ale wszystkie inne ptaszniki sa oczywiscie dostępne.Z tym ze swiebodzki raczej czynny nie bedzie.Ale nieopodal na parkingu Domaru- ul. Braniborska jast plac ze zwierzetami ktory podobno ma nadzór wet i prawdopodobnie tam trzeba sie bedzie przeniesc

Masa
    Guest

Tak wywnioskowalem z wczorajszej rozmowy z Gyrusem,ze teraz tylko zostaje sprzedaz swierszczy bo zakazali wogole egzotyki
    ..rozumiem Robert,ze od jutra bedziesz na parkingu Domaru?czy jeszcze na starym miejscu?Pozdrawiam

robert.p.
    Guest

Jeszcze nie wiem bo sytuacja musi sie wyklarowac.Nie wiadomo w sumie czy tam na Domarze bedą chcieli akwarystow i terrarystow.A moze dyr.swiebodzkiego przez ten tydzien zalatwila nadzor wet?Tak ze wątpliwosci jest wiele.Przyjde i rozeznam sytuacje.

Masa
    Guest

Ok.dzieki za info. Robert!
    3maj sie i do zobaczenia na gieldzie w najblizszym czasie...

ZakkWYLDE
    Guest

no ja tydzień temu nawet świerszcze musiałem szybko chować:|

Samael_
    Guest

Jeny co sie porobilo....Gielda na swiebodzkim juz istnieje jakis czas,a teraz sie okazuje,ze nie ma nadzoru wet. jakas paranoja.Na temat brachypelm nie chce mi sie pisac nawet...to jest wrecz chore.Niektorzy w tym kraju na prawde powinni sie popukac w glowe :].Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy :].Swoja droga nie wiedzialem ,ze pan doktor Z pomaga w nagonkach :]

robert.p.
    Guest

Na Swiebodzkim juz stac nie bedziemy,300 metrow od niego na parkingu Domaru przy ul.Braniborskiej jest giełda zoologiczna ktora ma nadzór wet. i tam bedziemy ze zwierzakami od przyszłej niedzieli,mam nadzieje ze ta wiadomosc szybko sie rozniesie miedzy terrarystami i wszystko wroci do normy.Juz rozmawialismy z kierownikiem tamtego placu i on nie ma nic przeciwko temu zeby byly tam zwierzeta terraryjne i pokarm dla nich.
    Pozdrawiam Robert

P4w3l
    Guest

no i dobrze...bede mial blizej do przystanku autobusowego bo tak to musialem pedzic z autobusu na gielde i szybko wracac na autobus ;]

Uprawnienia umieszczania postów