W połowie Października wpłaciłem kase dokładnie 94 zł miał mi wysłac Dorosłego samca Psalmopeus Cambridgei i Nhandu chromatus L5.Gdy kasa dotarła napisał ze idzie na poczte wysłac pajaki lecz dziwnym trafem paczka nie doszła.Więc mówił że sie nademną zlituje i wysle drógą też nie doszła.Troche mu nagadałem i poszedł wysłac 3 paczke. Pajaki doszły do mnie po 3 dniach znalazłem tylko N.Chromatus zgniecioną z otwartym pudełkiem były tam jeszcze jakies 2 z których nic nie byłem wstanie wywnioskowac.Było wtedy dośc zimno ,kilka dni przed tymi wczesniejszymi śniegami a zwierzaki były włoznone do pudełek po kliszy których nie zalepił ani nie zabezpieczył w żaden sposób.Następnie mówił że to nie jego wina że pająki zdechły.Zadałem mu pytanie gdzie samiec cambridgei i nie dostałem odpowiedzi i tylko napisał że wysle paczek w której bedzie samica G.Rosea samica L10 i jakis gratis.Ta paczka tez nie doszła oraz nastepne dwie tez znikły . Kazałem mu wysłac kase i on powiedział że wysle ją po sylwestrze.Kasa nie dotarła potem jeszcze kilka rzeczy mi próbował mi nagadac ale doszłem do wniosku ze to nie ma sensu .Jego nick z allegro to Xx_2004
Piotr K z Tarnowa.Więcej danych nie podaje ale jak ktoś będzie chciał z nim robić interesy to stanowczo odradzam.