Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: młode Eryxy i Thamnopsisy w Świętochłowicach i nie tylko

Goblin
    Guest

Re: młode Eryxy i Thamnopsisy w Świętochłowicach i nie tylko

AGAM napisałem do niego 2 meile i niedostałem odpowiedzi... Hyh :/

MIDO
    Guest

Ludzie spokojnie

Wiciu
    Guest

młode eryxy i thamnophisy i wiele inych ciekawych węży i nie tylko najtaniej bez pośredników kupisz u Dodi (Plucik - organizator giełdy w Świętochłowicach)

znajdź w spise terarystów napisz lub zadzwoń tak bedzie najlepiej dla ciebie i twojej kieszeni

AGAM
    Guest

MIDO ja jestem spokojny już doszedłdo maila - dzięki
    i dzięki Wiciu Nie pomyślałem narazie o Panu Pluciku, bo nie widziałem nic z tych węży u niego na sklepie, ale pewnie faktycznei coś ma thx

Wiciu
    Guest

Prosze bardzo. Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma. To właśnie u niego zaopatruje sie mnóstwo ludzi w zwierzaki (co najważniejsze legalne!!!) z tego forum też. lepiej kupowac bezposrednio bez posredników.
    pozdrav
    Wiciu

SNAKES
    Guest

Witam,

"Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma." - z tym bym się zdecydowanie nie zgodził. Zwłaszcza po naszym wejściu do EU jest to dość naciągane twierdzenie. No chyba że masz na myśli tylko ofertę na giełdzie w Świętochłowicach. W takim przypadku możesz mieć rację.

Pozdrawiam

SNAKES
    Guest

Witam,

"Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma." - z tym bym się zdecydowanie nie zgodził. Zwłaszcza po naszym wejściu do EU jest to dość naciągane twierdzenie. No chyba że masz na myśli tylko ofertę na giełdzie w Świętochłowicach. W takim przypadku możesz mieć rację.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów