-
Zna ktoś gościa (gg nr 8434728)
Właśnie weszłem an allegro i znalazłem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42140546
zna ktoś sprzedającego?
-
Re: Zna ktoś gościa (gg nr 8434728)
Klient jest świeży na allegro "Data rejestracji: 2005-02-03 21:54:08 "
na gg bez żadnych opisów
o terrarium.com.pl słyszał ale nie zalogowany (że też taki uchował blondyne przez rok)
Pytałem skąd miał blondi ale stwierdził że od nikogo ze strony (wtedy tylko dwie czy trzy osoby miały młode na sprzedaż).
po pytaniu o wymiary (takie kontrolne :-) zaczęło się od 15-13 cm potem zjechał do 10
Przykro mi jeśli kogoś obrażę ale po prostu sprawa mi śmierdzi i dlatego wole spytać na forum niż stracić kasę.
-
-
Jak by to była blondi i samica to by sobie ją na pewno zostawił, aby rozmnożyc i mieć dochód z młodych.
-
czy to ten NAJWIĘKSZY PAJĄK ŚWIATA w nagłówku
-
tak to ten NAJWIĘKSZY PAJĄK ŚWIATA w nagłówku
A dla ciekawskich dotarły jego zdjęcia owej blondyny ale mnie coś podkusiło i postanowiłem je sprawdzić i mam stronę z której pochodzą (klientowi się nawet nazw plików zmienić nie chciało)
atshq.org/ats2003pix/ handling/handling.htm
czyli PRZEKRĘT !!!!
-
Też gadałem z tym gościem powiedział że sprzeda mi londi za 150zł nawet jeśli kto inny da więcej. Ledwo do niego napisałem a już powiedział że sprzeda mi go 50zł taniej więc jeśli ktoś da 190zł to mi go i tak sprzeda za 150. Mówił także że sprzeda mi samice smithi doroslą zapłodnioną za 60zł BUHAHAHA. Mówił że z pająków ma miesięczne 3000zł dochodu.Jak zapytałem ile ma lat to powiedział że 180 a później że 120.Zaproponowałem mu sprzedaż laptopa to mnie zapytał jaki smak!! Nie radze roić z nim interesów!!!!SławekS napisał(a):
Uprawnienia umieszczania postów