Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Gdzie na podlasiu kupić ptasznika?

dudi_pl
    Guest

Gdzie na podlasiu kupić ptasznika?

Zaochociłem się na ptasznika, lecz nie mam pojęcia gdzie go kupić... Mieszkam w Augustowie, w żadnym z zoologicznych o ptasznikach nic nie wiedzą, przy sprowadzaniu kręcą nosem... Więc pytanie...

Gdzie na podlasiu można kupić ptasznika?

Szukałem na allegro, na podlasiu oczywiście nic nie ma. Słyszałem że przy tej temperaturze przesyłka raczej nie wchodzi w grę... Jeśli ma ktoś informacje czy można zdobyć gdzieś w większych miastach (np w Suwałkach lub Białymstoku, Łomży), lub miałby do sprzedania to prosiłbym o kontakt. Mój mail to dudi_pl@tlen.pl. Interesuje mnie gatunek Brachypelma albopilosum, najlepiej młode.

DAAMOOK
    Guest

Re: Gdzie na podlasiu kupić ptasznika?

W Bialymstoku mozesz kupic tylko na ulicy warszawskiej obok hotelu golebiewski. Jest tam calkiem ladnie zaopatrzony zoologik. Ale co do pajaczkow to ostatnio mieli tylko brachypelme albopilosum tak okolo L8-L10 za cene 200zl. o_O Wiec raczej nie wchodzi w gre.

Nigdzie w Bialymstoku nie kupisz pajaka - a przynajmniej nie w zoologiku. Sam kupowalem przez allegro i przez to forum. Tyle ze bylo cieplej. Teraz to nie ryzykowalbym.
    Jedyne co ci zostaje to poszukac jakis hodowcow lokalnie albo poczekac na cieplejsza aure i allegro badz to forum (dzial sprzedam).

Piotr Smółko
    Guest

Można zajść na Sienkiewicza tj.Tukana,chyba też na Narewskiej mają i stosunkowo sporo ludzi ma troche pajączków,zobacz do spisu terrarystów....

kwas
    Guest

Mam na sprzedanie psalmopeus cambridge L7. Jestem z Ełku jeśli jesteś zainteresowany to mój gg 4659800

kwas
    Guest

lub na majla kwas18@go2.pl
    pozdrawiam

dudi_pl
    Guest

Dzięki za kontakt, ale jednak wolałbym coś młodszego i z gatunku brachypelm.
    Pozdr.

Arcan
    Guest

odezwij sie do mnie mam troche mlodych pajakow

dudi_pl
    Guest

Hmm, napisałem ci maila, lecz nie otrzymałem odpowiedzi... czyżby nie dotarł?

dudi_pl
    Guest

Jakieś jeszcze propozycje, niestety do tej pory nic nie znalazłem :/

Uprawnienia umieszczania postów