Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Świętochołowice

Mieszany widok

Gacek
    Guest

Świętochołowice

Witam

Czy ktos bedzie sprzedawał na giełdzie w Świętochołowicach dorosłe regiusy ?? badz podrostki ??

Interesuja mnie takrze skorpiony P imperator i L.t.campbelli

gadziok
    Guest

Re: Świętochołowice

Ja mam ten sam problem!!!nikt nie ma p.imperatora i regiusów!!! I moge ci tylko tyle powiedziec że jeśli mieszkasz na Ślasku to możesz pojechać do centrum handlowego M1 w czeladzi.Tam jest sklep zoologiczny i tam maja imperatory i regiusy(i setki innych węży,jaszczurek,płazów,itd itp) pozdro GADZIOK (Radek)

zibilepidoptera
    Guest

Witam

Chciałem zapytać kolegów którzy jadą na giełdę do Świętochłowic czy będzie ktoś z żukami ??

mnie osobiście interesują pachnody : Peregrina, aemula i flaviventris potrzebuję świerzej krwi do mojej hodowli...

jestem początkującym hodowcą niemam wiekiego doświadczenia w hodowli dlatego zaczynam od pachnod ale zastanawiam się nad większymi żukami jak np X. gideon innych nazw w tej chwili nie pamiętam

pewnie nie będzie nikogo z motylami ale gdyby ktoś jednak miał gąsienice lub poczwarki to ja chętnie

etina
    Guest

gadziok-s tego co piszesz wnioskuje ze miejszkasz na śląsku.... piszesz koledze ze jak chce regiusa to ma jechac do czeladzi....a przeciez sam chcesz kupic regiusa....
    więc dlaczego sam tam nie kupisz???

pozdrawiam

stecu
    Guest

cambeli, imperatory, regiusy można kupić w C.CH. M1 w Czeladzi i również w C.CH. Platan w zabrzu obydwa sklepy należą do Państwa Plucików także można liczyć na spory wybór gadów i ptaszników.

Uprawnienia umieszczania postów