-
szmasło oszust!!
Witam.
Chciałem wszystkim powiedzieć ze koleś o nicku "szmasło" jest oszustem!!!! Był moim kumplem i mi wszystko mówił ale dziś mnie wnerwił i postanowiłem powiedzieć prawde!! Oszukał on Eht_CrEwA (anolis zielony)
a w tym tygodniu prubował oszukać kolesia o nicku "gadzion" a mianowicie kłamał go żej jush wysłał!! podaj mu wałszywy kod kwitku z potwierdzenia wysyłki!!
Dodatkwo na Forum - sprzedam napisał ze to gadzion jest oszustem!! a sam niewysłał mu wężą!! i wmawiał mu ze wysłał i ze źle zadresował paczke i do niego wruciła z nieżywym wężem!! A teraz kiedy zagrozili "szmasło" ze podadzą go na policje to odessłał "gadzionowi" jego zwierzaki!! z tego tylko jedno żywe ... gekon murowy!! Nie polecam robić ze szmasłem jak zmieni nick na TCP to wam go podam!!
P O Z D R A W I A M
-
-
Re: szmasło oszust!!
potwierdzam, jacek ma racje co do kolesia
-
z godzinke temu oboje ich usunalem...
-
ty jacek jestes jebanym oszustem wkrecasz ludzi walujesz i qrwa przycinasz kase na wszystkim co sie da !
LUKI A TY SIE NIE ODZYWAJ
-
więc może szmasło wyjaśnisz jak to w końcu było?? bo słyszałem podobną wersję jaką przedstawił Jacek
-
No własnie ... szmasło!! Aha i powiedz kog oszukałem?? Lub jeśli został ktoś przezemnie oszukany niech to tu napisze!! I nie mścij sie więcej ... bo za takie kłamstwa możesz mieć nie miło .... !!
P O Z DR A W I A M
-
A i jeszcze jedno!! Jeżeli kupie coś taniej i sprzedam drożej lub załatwiam komuś coś... jeżdze gdzieś odebrać zwierze i wezme za to 2-3 dychy więcej to nie jest to oszustwo!!
-
Uprawnienia umieszczania postów