Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: szmasło oszust!!

Jacek_lubin
    Guest

szmasło oszust!!

Witam.
    Chciałem wszystkim powiedzieć ze koleś o nicku "szmasło" jest oszustem!!!! Był moim kumplem i mi wszystko mówił ale dziś mnie wnerwił i postanowiłem powiedzieć prawde!! Oszukał on Eht_CrEwA (anolis zielony)
    a w tym tygodniu prubował oszukać kolesia o nicku "gadzion" a mianowicie kłamał go żej jush wysłał!! podaj mu wałszywy kod kwitku z potwierdzenia wysyłki!!
    Dodatkwo na Forum - sprzedam napisał ze to gadzion jest oszustem!! a sam niewysłał mu wężą!! i wmawiał mu ze wysłał i ze źle zadresował paczke i do niego wruciła z nieżywym wężem!! A teraz kiedy zagrozili "szmasło" ze podadzą go na policje to odessłał "gadzionowi" jego zwierzaki!! z tego tylko jedno żywe ... gekon murowy!! Nie polecam robić ze szmasłem jak zmieni nick na TCP to wam go podam!!
    P O Z D R A W I A M

Łuki
    Guest

Re: szmasło oszust!!

Łuki
    Guest

potwierdzam, jacek ma racje co do kolesia

Nook
    Guest

z godzinke temu oboje ich usunalem...

szmaslo
    Guest

ty jacek jestes jebanym oszustem wkrecasz ludzi walujesz i qrwa przycinasz kase na wszystkim co sie da !
    LUKI A TY SIE NIE ODZYWAJ

sebooz
    Guest

więc może szmasło wyjaśnisz jak to w końcu było?? bo słyszałem podobną wersję jaką przedstawił Jacek

Jacek_lubin
    Guest

No własnie ... szmasło!! Aha i powiedz kog oszukałem?? Lub jeśli został ktoś przezemnie oszukany niech to tu napisze!! I nie mścij sie więcej ... bo za takie kłamstwa możesz mieć nie miło .... !!
    P O Z DR A W I A M

Jacek_lubin
    Guest

A i jeszcze jedno!! Jeżeli kupie coś taniej i sprzedam drożej lub załatwiam komuś coś... jeżdze gdzieś odebrać zwierze i wezme za to 2-3 dychy więcej to nie jest to oszustwo!!

arian
    Guest

tak to jest wstrenty oszust gadzion to juz zgłosił na policje i rozprwae sadową mu założył .
    jego numer tel szmaslo 076 )844 7124 zapraszam do dzwonienia .
    ahah a gadzion ci niepodaruje !! szmaslo !! i ty masz przesrane juz adwokata sie zaltwiaj !!
    aha nook czemu gadziona zablokowałes jak on ci nie zrobil on prosił zeby go odblokowac co on takiego wam zrobił ??

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów