Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: jaki dusiciel najtańszy??

sebooz
    Guest

jaki dusiciel najtańszy??

Witam.

Chciałem się dowiedzieć jaki gatunek dusicieli jest (że tak to powiem) obecnie najtańszy na rynku?? i po ile chodzą te piękne stworzenia ....??

OlekL
    Guest

Re: jaki dusiciel najtańszy??

Boa Constrictor Epicrates Cenchria Maurus i Python Regius - 3 najtańsze dusiciele.

sebooz
    Guest

a czy można jeszcze prosić o podanie cen w jakich można dostać młode tych osobników i czy aktualnie zna ktoś kto ma któregoś z takowych na sprzedaż?? (najlepiej młodego regiusika)

kaczi
    Guest

hola hola
    zbozowka tez jest dusicielem jak sie dobrze zakrecisz to nawet za 50- 60zeta kupisz

Saurus
    Guest

Dusi ofiare, ale nie nalezy do dusicieli tylko do wezy wlasciwych- dusicielem jako takim wiec nie jest A z tego co wiem (ale nie jestem pewien) to ceny mlodych tych gatunkow wahaja sie pomiedzy 200-300 zl. Oczywiscie bez zadnych "udziwnien" typu konkretne, czyste odmiany barwne itp.

Jacek_lubin
    Guest

Boa tęczowy (Epicratus cenchria Maurus) młode można dostać w cenie 100-130 zl!!
    P O Z D R A W I A M

Saurus
    Guest

Dlatego pisalem, ze nie jestem pewien Ale te 2 pozostale gatunki widzialem w takich cenach- choc tez mogly byc, jak na te gatunki, wysokie, tego nie wiem.

sebooz
    Guest

natomiast jak jest z pytonikami?? w jakiej cenie są młode ? nie muszą być "czyste barwnie"

ironkapela
    Guest

jak dobrze poszukasz to od 150zl w gore

OlekL
    Guest

Za 200 zł powinieneś kupić młodego regiusika , ale jak masz taki zamiar to radzę Ci zapłacić powiedzmy 20 zł więcej i kupić zdrowego jedzącego pytona bo z tymi tańszymi nie zawsze jest ok ( np. nie jedzą , są zarobaczone po imporcie )

Uprawnienia umieszczania postów