-
Re: Rammstein1, Jaxter - problem
Witam !
Zaczne całą historie od początku:
Nie wchodze często na forum z powodów które są znane kilku użytkownikom tego forum, ale w ciagu kilku najbliższych tygodni mam nadzieje, że to się zmieni. :]
Wszystko co napisał esi to 100% prawda. Wypożyczyłem moje konto na allegro Jaxterowi który nie posiadał swojego konta na tym serwisie. Nie wiedziałem, że oferowany przez niego pająk to samiec. Jaxter jest moim przyjacielem i chciałem zalatwić tą sprawe, jestem uczciwy i każdy kto robił ze mną interesy może to potwierdzić, nie chciałem nikomu zaszkodzić i nie wiedziałem, że sprawa z wypożyczeniem mojego konta tak się zakończy i znajdzie swój finał tutaj na forum.
Załatwie tą sprawe, jednak w miare możliwości prosiłbym o troche więcej czasu, ze względu na bardzo powazne problemy zdrowotne, co moze potwierdzic kilka osob na tym forum, ktore wiedzą o co chodzi. Brakuje mi czasu nawet na spotkania z dziewczyną, ze względu na ciągle wizyty u lekarzy itp. Załatwie tą sprawe jak obiecałem i nie musisz sie przejmować. Co do gg i telefonów to miałem status "zaraz wracam" a w zwyczaju mam odchodzic od kompa zostawiajac włączone gg na takim statusie...chociaz czasami mam nieprzyjemne niespodzianki które zawdzięczam Ariesowi :] i czasami net mi zdycha w nieodpowoednich momentach. Telefon - gdy byłem w szpitalu przez pare dni, nie miałem go przy sobie. 
I tak wyglada sprawa z mojej strony. Pozostaje mi tylko przeprosić i starać się naprawić błąd w miare szybkim terminie, postaram się to zalatwić gdy znajde troche wolnego czasu. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po mojej mysli.
Przepraszam i Pozdrawiam serdecznie !
Uprawnienia umieszczania postów