-
sklep zoologiczny gekon-lublin
witam mam takie pytanie chce kupic węża czy sklep gekon jest wiarygodnym sprzedawcą
-
Re: sklep zoologiczny gekon-lublin
Mówią że tak.... ale dla mnie ten sprzedawca jakiś przytłumiony!!!
-
Wiarygodnym napewno, ale czasami cholernie drogim.
-
wiarygodny napewno - robiłem z nim interesy , co do cen bywaja drogie , ale chyba jako jeden z nielicznych potrafi miec naprawde poszukiwane gatunku i to mu sie ceni . pozdrawiam i bardzo polecam
-
hmm zwierzęta będą prawdopodobnie dobrej jakości, ale sklep jakoś mi do gustu nie przypadł - obsługa jakby niedosłysząca, a i ceny wysokie.
-
a jak jest z wysyłką zwierząt czy są wysyłane w dobrych warunkach i nie grozi im wychłodzenie
-
Co do transportu to z autopsji nie wiem ale widziałem stronkę jednego kolesia co kupował w Gekonie na transport i jak narazie jego Agama Brodata ma się jak najbardziej w pożądku! A jak chcesz kupować w Gekonie to dobrze wybrałeś, ale lepiej nie przychodź tam zwiedzać bo chyba sprzedawcom się to nie podoba(szczegulnie panu) :P Wolą raczej konkretnych kontrachentów
Ale ogólnie sklepik wpożo - wkońcu ziomale
\m/(^___^)\m/
-
ja powiem tak:
-jesli chodzi o sprzedawców, głownie pana, to sczerze mówiąc się go boje, raz na mnie tak spojrzał, że kupiłem coś co mi wcale nie było potrzebne.
-jesli chodzi o zwierzęta to moim zdaniem towar pierwsza klasa, widać, że naprawde że ci państwo wkładają w te zwierzaki tyle serca ile tylko mogą i pewnie to najbardziej odbija się na cenach- przykład w biofilu gekon ulikowskiego kosztuje 70zł, w gekonie 450zl - niezle nie??
-
Chciałbym przeprosić wszystkich których mogłem potraktować "z góry", jednak prosze tu także o zrozumienie ponieważ dziennie odwiedza nas mnóstwo ludzi którzy niestety niepotrzebnie stresują zwierzęta, stukając w szyby lub np. wyjmują i obracają pudełka z wężami. Dlatego czasem możliwe jest że tak reaguję na innych ludzi za co jeszcze raz serdecznie przepraszam. Odnosząc się do cen niestety Tango się pomylił, ponieważ Gekon Ulikowski kosztuje w Biofilu tak jak pisze 70 zł a w Gekonie nigdy ich nie było. Zakładam iż pomylił go z gekonem o nazwie: Undowoodisaurus milli który faktycznie kosztuje 450 zł. Pozdrawiam
-
fakt przepraszam, źle looknołem na stronie
Uprawnienia umieszczania postów