Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Robił ktos interesy z redknee ??

Mieszany widok

adrian16
    Guest

Robił ktos interesy z redknee ??

tak jak w tytule ? dogadałem sie z nim w sprawie samca boa constrictor .. wpłaciłem pieniądze na wskazane konto we wtorek w środe miał wysłac węża ... nie ma go na gg wczoraj dzwoniłem do niego nie odbierał .... napisałem smsa odpisał ze sprawdzał konto o 11,00 i nie było jeszcze kasy a później nie miał czasu sprawdzic konta ... i nie wysła go jeszcze , napisal jeszcze ze odezwie sie dzisaij czy jest kase i co i jak .... dzisaij dzwonie i ... czasowo nieosągalny , na gg tez go nie ma niewiem co sie dzieje ... moze cos ma z kompem albo nie wiem ale napiszcie mi czy ktos kupował cos od niego i czy go zna albo cos .... z góry dzięki ... jak odezwie sie to zaraz napisze ...

chrzanu
    Guest

Re: Robił ktos interesy z redknee ??

kiedys z nim gadałem i uwazam go za spoko kolesia i mam nadzieje ze się niemyle.
    jezeli napisał ci ze wysle dopiero jak otrzyma pieniadze na koncie a wpałacałem z poczty to pieniadze moga isc nawet 3 tygodnie więc sięnie przejmuj jezeli bedzie ci pisał ze jeszcze nie dosżły bo to wian poczty. jezeli korzystasz z banku interentowego i wpąłciłem przed 17 czy tam którąś :P to pieniadze powienien mieć na drugi dzien lub w ciagu 2 dni.

adrian16
    Guest

pieniądze były wpłacane z banku .... w środe o 11,00 raczej jeszcze nie doszły popołudniu napewno były ... ale martwi mnie to ze dzisaj sie nic nie odzywa ... na gg go nie ma ... telefon wyłączony ...

chrzanu
    Guest

z banku pieniadze też potrafiaiść czasem kilka dni jak jutro nie dojda do dojda dopiero w nowy tydzień bo era beda święta. ja bym się niczego nie czepiał gdyby nie to że piszesz ze ine odbiera gg czy kom. ale w sumie to dopiero jeden dzień więc jeszcze się nie mart na zapas.

adrian16
    Guest

dobra jest .... włączył tefon i dodzwoniłem sie do niego wszystko jest gitara !! jak mozna to prosze o usunięcie tego posta

Uprawnienia umieszczania postów