-
koli naciągacz!!
Witam! Marcin Kościuk zam. Ujście nick koli wziął ode mnie 1200 szt. wylęgu świerszcza śródz. i winny mi był 54 zł. . ( świerszcze + koszty wysyłki). Ponieważ brał wcześniej już ode mnie ( nie było problemu z przelewem)i zależało mu na czasie wysłałem mu następnego dnia, a on miał tego samego dnia przelać kasę. Minął miesiąc, kasa nie doszła, a wyżej wymieniony nie posiada dowodu przelewu. Pomimo moich nalegań, aby wyjaśnił to na poczcie na której wpłacał powiedział, że nic nie może zrobić bo zagubił dowód wpłaty( chociaż wiem ze może ale chyba nie chce). Wobec powyższych faktów zmuszony jestem wystawić ten komentarz.
-
Re: koli naciągacz!!
Pomimo moich nalegań, aby wyjaśnił to na poczcie na której wpłacał powiedział, że nic nie może zrobić bo zagubił dowód wpłaty Tego nei powiedzialem. Powiedzilem ze bylem na poczcie i powiedzieli ze przelew poszedl i nic zrobic nie moge...
Mam swiadka ktory widzial jak wplacalem 54 zl na konto wolfa... jest nim manri_222 pewnei sie na ten temat wypowie.
-
Mam wielke osob z ktorymi robilem interesy i szytcy sa bardzo zadowoleni zarowna z wplat jak i z moich wysylek....
-
To niech ci dadzą wydruk jakiś, że ten przelew poszedł i udowodnij nam wszystkim że sie mylę.
-
heh ja z nim juz moze 5 lub 6 razy robiłem interes bylo soko . Ale w dalszym ciagu czekam na terrium !! które juz maiłęm dosatac hoh przewd swientami ( wysalem mu kokon i jaksona l2) . dalszym ciagu czekam
wolf -chyba cos ci sie pomyliło spoko koles koli jets duuuzego pozytwa ma odemnie ale niech mi wysle terraium 
-
"""Mam wielke osob z ktorymi robilem interesy i szytcy sa bardzo zadowoleni zarowna z wplat jak i z moich wysylek...."""
-nie wszyscy jak widać .
daj dowód na to że te pieniądze przelałeś ..
-
arian wiem ze zwlekam......... na poczatku nie mialem zbytnio czasu, ale jutro juz wysylam terrarium
. gadamismy na gg. pozdariam
-
ale macie problemy. Co wy sobie wogole robicie... nie smiejcie sie...zreszta smiejcie ja si etego nie wstydze.... Papiezteraz w grobie sie przewraca... całe zycie apelował o uczciwosci, miłosierdziu a Tu co.....?! Wszystko na poczte moznazrzucic, sam to wie arian który mnie zablokował itd.. ale z winy poczty na paczce nie znalazła sie naklejka priorytetu i paczka doszła po tygodniu, niestety paaczek zdechł i arian ma pewnie domnie zal. ale nie o tym tera!Ja bylem swiadkiem jak koli wplacal pieniadze za swierszcze. Nie mam pojecia z kad te pretensje... Bylem "blisko" tej sprawy i nie dziwie sie koliemu ze pozbyl sie dowodu wplaty skoro wolf nie odzywal sie podajze przez blisko miesiac. W koncu ile mozna cos takiego trzymac biorac pod uwage ze on wysyla/dostaje/wplaca itp kilka - kilkanascie razy w tygodniu. Pozdrawiam manti_222
-
manti 222 dla ścisłości odezwałem si,ę do twojego kolegi po 2 tygodniach( mam świadomość że przelew z poczty może trochę trwać) i miał wyjaśnić sprawę . Kilka razy pytałem co zrobił w tej sprawie i powiedział że nic nie może zrobić bo nie ma dowodu wpłaty. Ja nadal jestem w plecy 54 zł. Pozdrawiam!!
-
Uprawnienia umieszczania postów