Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: UWAGA! RADOSŁAW TUTAK -nieodpowiedzialny oszust!!!

seba
    Guest

UWAGA! RADOSŁAW TUTAK -nieodpowiedzialny oszust!!!

Witam wszystkich terrarystów. Wiem ze to nie forum do wyrażania opinii, ale chcę ostrzec wszystkich sprzedających przed nieodpowiedzialnym oszustem. Wysłałem mu za pobraniem pajaczki na kwotę 150zł. Nie odebrał paczki, nie raczył poinformować dlaczego. Kiedy w końcu dodzwoniłem sie do niego bełkotliwie tłumaczył coś o koledze, itd. Jest nieodpowiedzialnym gówniarzem (bez względu na wiek). Co do jego koegi to też złożył zamówienie, takie samo. Zorientowałeem sie zę chodzi o przesyłkę łączona i nie wysłałem na szczęscie drugiego. Mam nadzieję zę jestem troszkę znany, także z żetelności i mój post nie zostanie zignorowany. Dla ścisłości podaję dane dwóch nieodpowiedzialnych osób. W sumie pal sześć pieniądze. Szkoda mi tylko zwierzaków leżakujących na poczcie od 2 tygodni.

Radosław Tutak
    ul. Konstytucji 3-go Maja 27a/115
    87-100 Toruń

Piotr kaliszewski
    ul. Stawisińskiego 3b/24
    87-100 Toruń

Uważajcie na tych osobników. odradzam wszelkich interesów.

kak
    Guest

Re: UWAGA! RADOSŁAW TUTAK -nieodpowiedzialny oszust!!!

co do podawania pelnego adresu bym uwazal (prawo), chociaz wiem, ze to dla dobra innych sprzedajacych.

Masa
    Guest

Trzeba tepic Seba takich gowniarzy,ale tak jak wspomnial poprzednik,nie wolno podawac danych osobistych na forum

algernon
    Guest

Co do podawania adresów - spokojna głowa - można zinterpretować prawo na swoją korzyść. Zajrzyjcie na odpowiednie strony i poczytajcie. Co do oszustów - Tępić gnoji. Pozdrowienia

ponczos
    Guest

Dlatego właśnie nigdy nie uznaję przesyłek za pobraniem. (

seba
    Guest

No co do pobran to właśnie kończę proceder. A adres, sprawdzałem spoko. nie jest zastrzeżony w żaden sposób, więc ok. Tak jak z ostatnimi zdjeciami pijanych kierowców na necie i ksiązką telefoniczna. Pozdrawiam wszystkich.

sebooz
    Guest

jak wg., mnie to też uważam że takich ludzi trzeba tępić jak szkodniki!! mam nadzieję że pajączki przeżyły ...

S m i t h
    Guest

I to przesto ceny pajączków rosną. Oszust nie zapłaci sprzedawca poniesie koszty to na kogo one spadną hmmm oczywiście na nas

SDY
    Guest

Moze byc zastrzezony w kazdej chwili. Wystarczy ze gniojek powie: "zastrzegam swoje dane osobowe" i juz masz problemy. Jedynymi ktorzy maja prawo (nie ze ty chcesz tylko musisz podac) znac twoje dane (imie, nazwisko, adres, data urodzenia itp.) jest policja. Ja juz nie raz tak robilem z kanarami w tramwajach i autobusach. Po prostu mowilem wlasnie ze zastrzegam swoje dane i mogl mi naskoczyc:P. Raz zadzwonil po policje, to tamci mnie spisali i tyle Ale rozpowszechnianie danych bez zgody tej osoby moze (ale nie musi) miec przykre dla ciebie skutki

ironkapela
    Guest

Wina lezy rowniez po Twojej stronie, bo kto wysyla zwierzeta za pobraniem?? Ja nigdy nie wysylam, nawet jak ktos mnie bardzo prosi.

Uprawnienia umieszczania postów