-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
co ty na to zdjecia (zalacznik) nei mozna bylo zrobic dokladniej :/ ale chyab widac co tam jest napisane.
To nastepny dowod na to z jaka osoba mamy do czynienia... nastepny walek
-
Re: TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
aaa i jeszcze jedno ty mnie miales zapisanego metallica - fasciatum .. popatrz jaki zbieg okolicznosci ja tak samo:| chyab przekopiowales to z forum a nei z archiwum:/.
-
były już posty na ciebie ze kogoś oszukałeś więc żeczywiście chciałem cie sprawdzić i dzięki temu niestraciłem pająka więc to niebył wcale taki zły pomysł, teraz to i tak mnie już to wszystko pierdoli juz niewchodze na to forum, papa wszystkim
-
i co potem jak czas sie skończy? zabijesz mnie?
-
I tak cie dopadneimy nei tylko ty mieszkasz w mielcu:].
-
Haha, tak poza tematem, koli, wiesz co to jest screenshot?
Zdjecie ekranu aparatem, lol 
-
Wiem co to jest ale po obrobce screnshoota i tak wychodzilo za duze (przezlo 64 Kb) i nei moglem zamiescic obrazu a jak zmneijszylem to do ponizej 62 to nic nei bylo czytelne wiec wolalem zrobic tak na sredniej jakosci ....
-
Witam - ogólnie posze do manti_222 nie mam nic do Ciebie ale znam Arietansss'a i w razie czego jestesm z nim . Jak chcesz przyjechac do tej dziury zwanej Mielcem to prosze bardzo. Metalowy przedniot znajduje sie w ciele po przejsciu przez zebra okreslane mianem jako twoje . Nie odbieraj tego jako grozbe, Ty jestes z koli Ja z Arietansss'em i moge mu oddac nerke w razie czego jak ty ją dosięgniesz metalem. ALe chyba o pajaka nie bedizemy se zabijac.
Pozdrawiam terrarystów z Pily a zwlaszcza manti_222 bo chyba cie nie obrazilm tak ja Ty to zrobiles z Arietansss'em
-
Ale z ciebei filozof.... Tlko zauwaz ze teraz ja nei patrze kto jest z kim tylko ze arietansss mnie i nei tylko mnie oszukal wiec jesli ty jestes z nim siwadczy to tylko o tym ze jestes osoba o podobnych doswiadczeniach... (nie odbierz tego jako oskarzenie).
a co powiesz na to jak twoj kolega probowal "przeinaczyc" rozmowe na gg:>?? Tu tez niby mial racje...
-
łoł chlopaki sie beda zabijac jejku
przyjde popatrzec ale jak to bedzie ze sprzetem ? czy bez? noze topory siekiery tomahawki ? :P hehehehe .na dopingach ? tylko jak beidzecie sie zabijac w nocy to niedrzyjcie sie zabardzo bo niebede mogl spac hehe . ja juz niewchodze czytac tej walki w tym poscie
glowa mnie boli .narazie
Uprawnienia umieszczania postów