Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 81

Wątek: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM

koli
    Guest

Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM

:/ bez komentarza.

Gdanszczanka
    Guest

Arientansss . . . A czemu nie wysłałeś Przemkowi pająków? Jeżeli rzeczywiście wysłałeś to pokaz potwierdzenie nadania.Jak paczka nie dochodzi a została rzeczywiście nadana to wysyłający idzie na poczte i składa reklamację(wypełnia papierki) w ciągu 2 tygodni poczta rozpatruje (czyt.szuka paczki.) I oddaje pieniądze(najczęsciej sumę jaką się napisało by oddali;P). Reklamację można złożyć do roku od nadania. Więc ja problemu nie widzę,jak rzeczywiście wysłałeś to i tak kasę odzyskasz i oddasz Przemkowi. Jeśli nei wysłałeś...to mówi samo za siebie:/ Nie wiem dlaczego wydaje mi się że kręcisz coś w obydwu sprawach,ale narazie nei chcę nic mówić poczekamy i poczytamy

SID7426170
    Guest

ironkapela - jaki gangi normali z nas ludzie. Stal bys z boku gdyby tluki twojego kumpla ? zastwnów sie. A co to tego " Az strach sie bac " to nikt nie robi tego przez internet. Nigdy mnie nie widziales ani ja Ciebie a po naszym spotkaniu którys z nas prawdopodonbie zrobil w majty. Nic do Ciebei nei ma ale takimi slowami besztasz mnie wiec nie pisz Az strach sie bac bo to raczej malo realna walka przez neta Chyba wszystko jest jasne w tej sprawie wiec piszcie a temat tego posta a nie dziwne taksty jak kolega. A moze to mialo byc zabawne i nie zrozumialem z czego wychodzi ze kazdy gangster jest malo intelitny. U nas w miescie jest tak ze kazdy terrarytsa jest wydziarany na wzór jakuzy i mozna obczaic z jakim gangiem trzyma :P

ironkapela
    Guest

Male sprostowanie. To mialo byc zabawne Ale moje poczucie humoru chyba Was nie bawi, wiec juz nie bede sie odzywal :P

fibus13
    Guest

Hm... dwa lata na forum i tylko 24 posty? nie licząc ze teraz sobie nabileś z dziesięć :/ a pierwszy post jest z października 2004 ... oj nie ladnie,nie ladnie

fibus13
    Guest

Iron,jakby co jestem w twojej druzynie hehe a co do gangów to proponuje bitwe kedzior kontra kedzior !!! Niech zwyciuezy lepszy...Emocji nie zabraknie :PPP

koli
    Guest

Po co sie wtracasz skoro piszesz glupoty:| jest w tym jakis sens:>??.

Gdanszczanka
    Guest

Re: TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)

A co do uczciwości bo kupowało już setki...wystarczy spojrzeć na allegro. Koleś ma 1000 komentarzy ale zdarzyło mu się niedopełnic obowiazku z 50 razy może wiecej. To że tak było to nei oznacza że zawsze musi byc dobry. I teraz (jeżeli naprawdę oszukał) jedzie na opini..a Wy dusze oddacie za puste słowo;/

koli
    Guest

a tak pozatym...... teraz dopiero zauwarzylem jakim debilem byl arientasss <lol2> ..... http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=5748&t=5637 to ja napisalem. http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=5751&t=5637 a w tym on wkleil to co ja napisalem i dopisal tylko "nie". wiec teraz wychodzi na to ze on u siebie na gg ma samego siebie zapisanego metallica-fasciatum <hahaha> czy juz jestescie przekonani kto tu jest oszustem:>?? tym skanem sie nie sugerujcie bo:
    1. z tego skanu widze tylko monete
    2. to moze byc inny pajak.
    3. to moze byc wylinka pajaka.
    4. ten skan moze byc przerobiony lub przeswietlony

Gdanszczanka
    Guest

Koli jestem z Tobą...ale bić się nie bedę:]

Uprawnienia umieszczania postów