Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 81

Wątek: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM

koli
    Guest

Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM

Ja tez nei mam zamiaru:| nie wiem wlasnei o co chodzi w tym waszym "zbojeckim zachowaniu" :\ moze mi ktos wytlumaczy:/

manti_222
    Guest

Hehe... dobre sobie.... 24 godz mineły a ja jestem na forum... dobry trick.. jakoś wasze groźby są nierealne.... a a potrafie nie klnac ale chłopaki emocje wziely góre.. mnie tez jeden kiedys oszukał. ale po czasiesie wydało i go tez przydupiłem. i oddał mi pajaka.. a teraz wracajac do sprawy.... Ten cały Arietansss najlepiejnie.... isc i miec wszystko w 4 literach. Oszukał pmeczył sie z tematem i nara... fakjnie.. Moze kazdy tak sobie zrobi... od przybytku pajaczków przeciez nic nie boli... a co wy mi grozicie mielcem..... nazywacie od dresiarzy?! smieszni jestescie... niejestem dresiarzeam.. ale potrafie si ebic jezeli jest tak apotrzeba.... i wy tu straszycie bijatyka... ja dokłądnie z kulturka zapukam do drzwi. i poprosze o pajaka..... jaknei dostane to pujde na mielecka policje i frytki.. zreszta problemu miec niebede.. gdyz koledzy po fachu... Ja wale macie sposoby... jak chłopak nie dogada sie zkoli na priv.... no to wpadniemy. zreszt anamiesał namieszał i jest tutaj wiekszosc ludzi za koli.... ja takze... noi co tu duzo mówic..... ma ktos problem ale na pewno nie MY!!
    Ciao ludziska.... bueeheh..... dobre z was klauny...

SID7426170
    Guest

Wpadaj jak chcesz bede w stroju klałna ty przebiez sie na błazna i nie zapomnij zapukac z kulturą bo napewo ją masz, juz to pokazałes. Dwa ziemniaki do plecaka i mozesz jechac. "bueeheh" masz zpluty monitor

koli
    Guest

:| debilizm nei zna granic... Zgrywasz takiego "maczo"... ciekawe jak jest w na realu pewnie jestes takim zarozumialym smarkaczem.. lepiej juz sie nie wypowiadaj w tej sprawie. Nie mam zamiaru prowadzic tu jakiejsc "swietej wojny".

koli
    Guest

No i znalazlem nastepna ofiare arietansss'a!!
    Oszukal on osobe o nicku Murinus na WĘŻA BANANOWEGO!! Tak wiec na nie tak mala sumke...!! Ale pocieszajaca wiadomoscia jest to ze Ta osoba zamierza zlozyc wizyte ARIETANSSS'OWI!!
    Z wszytkich tych przekretow OSZUSTA!! nazbierala sie jzu znaczna sumka tak wiec nawet i policja jzu powinna zadzialac... mozecie sobei podliczyc ile to jest warte c. fasciatum L6 napewno samica + 130 zl (za chromki) + waz bananowy (130 cm).

Pewnie jeszcze ktos sie znajdzie!!

Arietansss
    Guest

ale ty chlopie jesteś błazen, jaki bananowy co ty **********? wes chlopie idz na policje ***** powiedz ze wysyąłłeś gdzies w polske pająki pocztą i ***** niewróciły i ze znajomy wysłął grzechotnika pocztą 130 cm i też niewrócił ********** ***** aż mnie już głowa boli nieznam tego murinusa wogole to penwie jakiś wasz koleszka ale jeżeli mowi ze wysłął mi pocztą grzechotnika 130 cm no to też jest widać chłopak twardy... idz idz mow o tym policji... jebcie sie na ryj wszyscy ja już na to forum niewchodze nara, niezapomnijcie posprzedawac tez ludzi od któych macie tą tajmniczą bananowke której niewidziałem, dozobaczenia

Arietansss
    Guest

przyjezdzajcie se ***** zapraszam wyzażynam was ***** nożem na klatce ***** bedziecie mieli ***** pajączki i ***** babanowki huje zajebane ***** skurwysyny za te wszystkie wyzwiska na forum was tu ***** potne

koli
    Guest

tak........ nie znasz murinusa?? zobacz sobie na dzial "gielda". napisale posta. ja do niego na gg zagadalem i sie wszystkiego dowiedzialem

koli
    Guest

A czemu mam niby nei powiedziec policji o grzechotniku ktory jest wyjadowiony z pelna dokumentacja i pajaku na ktorego mnie trzeba miec papierow. A ty nie miales juz sie na forum odzywac!! Wiec zeganm nie mam zamiaru juz z toba rozmawiac twoj czas juz minal!!

Tomek_Nie
    Guest

ej wescie juz ludzie przestancie pogadajcie se na priv . a i jeszcze grzechotnik 130 cm hehe? niezaduzo sobie dales ? to chyba trimek gigant chyba ze dwa zlaczone w 1 hehe ? ale tak szczerze mowiac to chyba nikt w polsce niema papierow na trimeresurusy i tak ci powiem ze zle zrobiles ,,sprzedajac na glownym forum kolege ze hoduje jadowite weze oj bardzo zle !!! czlowieku mysl troche !! nigdy bym niewywinal takiego numeru chodowcy jadowitym zwierzeteom !! bron boze niechce nigdy robic interesow z typem ludiz twojego pokroju zaraz jak bym mial cos jadowitego to by mnie sprzedali na forum !! oj to tyle .i prosze juz niepisac nic o moim miescie bo ludzie beda myslec ze sami oszusci u nas !!!

Uprawnienia umieszczania postów