-
Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
Witam.
Zaczynajac od poczatku...
DAlem ogloszenie ze sprzedam badz zmienie A. metallice L3 na jakies zwierzaczki procz owoadow. Odezwal sie do mnie forumowicz >>>>>>Arietansss<<<<<<<. Po negocjacjach wyszlo na to ze kazdy wysyla na swoja odpowiedzialnosc, ja A. metallice L3 a on c. fasciatuma L6 w poniedzialek (wszytko bylo umawiane w sobote badz piontek juz nei pamietam). W niedziele (w poludnie) odezwalem sie na gg ze pogoda sie pogorszyla i rankami dochodzi nawet do -8 stopni!! I wyslemy jakos jak sie cieplej zrobi!! On rzekomo wyslal juz w poniedzialek ale jakos nic do dzisiaj (czwartku) nie doszlo. Odzywam sie w wtorek ze wysle w srode poniewaz anki juz sa cieplejsze. No i tak jak powiedzialem tak zrobilem. Pajaczek byl bardzo dobrze zabezpieczony (na pudelko po kliszy 3 czy 4 warstwy folii Al, papier toaletowy i tasmy klejace- wszytko to z wiadomego powodu - avi sa wrazliwe). Mimo to pajaczek doszedl rzekomo martwy:|. Teraz wielkie pretensje do mnei ze pajaczek jest martwy a ja ciagle nie mam fasciatuma!!. Wciskal jeszcze kity ze paczka nie byla wyslalen jako priorytet:| nei wiem po czym tak sadzi:/.
Sami ocencie postepowanie >>>>>>.Arietansss<<<<<<. Mial ktos z nim do czynienia:>??
-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
Witam. Kupowalem od niego ok. trzech tygodni temu pajaka i wszystko bylo OK wiec trpche sie zdziwilem jak przeczytalem twojego posta.
POZDRAWIAM
-
-
-
Jest moze jakis terrarysta z mielca badz okolic:>??
-
Arietansss jest wporzadku. Sam od niego kiedys kupowalem trynidady, na 100% nie chce Cie oszukac. Interesy robilo z nim setki osob.
-
No jak widac nie zawsze byl uczciwy!!. Ja fasciatuma nie mam do dzisiaj!!!!
-
Arietansss zrobił w jajo mojego kumpla. Znajomy wpłacił mu 120 zeta na konto za dwie chromy jakoś 2 miechy temu i do dzisiaj chromek nie ma, a kontakt się urwał.<font color=red> ZDECYDOWANIE ODRADZAM INTERESY Z TYM OSZUSTEM!! Arietansss = O S Z U S T</font>
-
Witam
Zacznijmy od tego ze mam to gdzies z kim koles robi interesy!!!!
Mnie tez oszukal
Kupilem od niego 2 chromy L6 w ferie zimowe i do teraz ich nie widze na oczy
stracilem na tym 130 zl wiec jestem troche wk***** nie ma z nim rzadnego kontaktu
I gdyby nie to ze mam mature na glowie juz dawno bym szedl na paly
Bo z takimi ludzmi jak pan o ksywie Arietansss to forum nie ma sensu!!!!!!!!
A Koli jak masz do niego prawdziwy adres to poprosze panom na komendzie sie przyda i mam nadzieje po zlozonej mu wizycie koles przejrzy na oczy i wysle mi ta paczke
-
Uprawnienia umieszczania postów