-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
Ja na przyklad ostatnio nie dostalem paczki (ale nie od Arietansssa, mowie ogolnie) bo pocztowcy strajkuja.
-
wow moj sasiad z miasta oszustem ? jakos mi sie wierzyc niechce .
-
Mi się też w wiele rzeczy wierzyć nie chce, ale takie są fakty.
-
-
nie no czaje ze cos na poczcie moglo byc nie tak
ale na kwitku wplaty mam date 10.02.05 a dzis jest 30 kwietnia wiec to raczej nie jest wina poczty:/
-
Poczta nie moze przetrzymywac ani zgubic paczki!! Zdarza sie to sporadycznie ale bez przesady... Poprostu arietansss nas OSZUKAL !! gdyby byl niewinny nie klamal by.. Przemkowi mowil ze neta nei ma ... ze mna gadal z domu przez gg ...:| po tym jak doszla do niego moja paczka jzu na nic nie odpowiada..
to chyba jest jednoznaczne!!
-
co???? i akurat po 2 miesiącach sobie o tym przypomnialeś tak? to czemu po tranzakcji jakos bylo wszystko ok i nie nażekałeś, a jeżeli nie to daj linka bo jakoś niewidziałem żebyś miał jakieś zastrzeżenia do robienia interesów zemną, nawet niezadzwoniłeś żeby powiedzieć że coś jest niewporządku...
-
TO TY MNIE OSZUKAŁEŚ i teraz obrażasz mnie jeszcze na forum, wysłałeś mi martwą metallice L1 no może L2 pająk był zgnieciony nieumiesz zapakować pająka wysłąłęś mi martwego !!!!!!!!!! zadchowałem go więc jak chcesz to ci go odeśle i sobie go wsadzisz w dupe bo tyle z nim można teraz zrobić! i co ja mam ci teraz za to coś wysylac? wes czlowieku bądź poważny i mnie nawet nie denerwojcie jestem tu na forum już chyba ze 2 lata i robilem wiele tranzakcji, byłem i jestem uczciwy i żądam od was przeprosin!!!!!
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...494#reply_3494 PRZEMKU SAM ZAŁOZYLES TEGO POSTA I JAKOŚ PRZEZ 2 MIESIĄCE NIEMIALES ZASTRZEZEŃ A TERAZ NAGLE PROBLEMY JAKIES MASZ...
-
TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
TO JEST TO CO MI WYSŁAŁEŚ... zwróć mi koszty wysyłki to ci to odeśle tą śliczną metallice która na dniach miała przejść 4 wylinke według ciebie , niemam aparatu więc wsadzilem twojego tętniącego życiem ptasznika do skanera WIĘC JUŻ LEPIEJ NIC NIEPISZ
Uprawnienia umieszczania postów