-
Re: TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
WYsylka byma na odpowiedzialnosc kupujacego czyli ja bylen odpowiedzialny za fasciatuma (ktorego nei dostalem bo nei wyslales) a ty za metallice zabezpieczone bylo dobrze a ze pajaczek byl L3 niedlugo L4 (zobacz tak pisalem w naszej rozmowie i na foruum tez takeigo sprzedawalem)potwierdzi ci osoba od ktorej go kupilem (wymienilem sie) zaraz poczukam i podam ci na jego namiary.. co ty sie spodziewales aviculari L3 wielkosc chromatopelmy L3:>??:| pomysl!! To ze pajaczek dotarl do ciebei martwy nei usprawiedliwia cie ze nei wyslales fasciatuma chociaz mowiles co innego!!
-
naprawde myślisz że ci wyśle pająka za tą kóleczke i dwie nóżki?
-
:| Ty juz go niby wyslales ...!!
ROZMOWA NA GG:
Metallica - fasciatum (25-04-2005 12:43)
to wyslales pajączka?
moja paczka poszla
I co ty na to!!??
-
Arietansss wieć chyab nie wysłąles tego pajaczka jak sie umawialiscie:/
-
Jednym slowem OSZUKALES juz 2 osoby *bynajmnei o tylu wiadomo). Ale w swoim czasie dostaniesz za swoje jak nie odemnie i przemka to przez naszych posrednikow!! ( nie strasze cie tylko uswiadamiam ci prawde)
-
to wyslales pajączka?
moja paczka nieposzla
i co ty na to?
-
hehe koles jest smieszny ... wez jzu wiecej lepiej nei pisz.. moge zrobic fotke ekranu na ktorym bedzie archiwum z twoja rozmowa i zobaczymy co napisales....zaden problem.
-
Nie to nie... nie KOlI to ja napisze.... Wez sie ***** człowieku uspokuj... to forum jest troche zjebane nie idzie cytowac i wogóle... bo co post sam wpierdalasz sie w bagno... umówiłeś sie ze wysąłłeś dla koli pajączka, on go nie dostał upomniał się, to powiedziałeś że go wysłałes zwykłą paczka a nie priorytetową...... a na koniec dodajesz ze działasz na forum 2 lata, jesteś uczciwy i inne pierdoły.. ja jebie.. to dlaczego napisałęs na koncu ze nie wysąłłeś... bo czekałes az dojdzie od koli... i gdzie ta uczciwość.... pazerze pierdolony... jakby doszedł żywy to bys go ***** zgarnał bez pretensji i cisza.... a że zdechł bo wrażliwy pajaczek to ***** co... wiesz zeby tylko koli sie sepił na Ciebie łajzo.. to rozumiem 1:1 i nie mozna stwierdzic prawdy.... ale tu jest "DUZO:1: dla koli... chyba jesteś przegrany frajerze.... i jeszcze te chromki u kolegi wyzej. gdzie one są... kasa sie zameldowała i narra... I masz pecha bo ja jestem kolejna osobą podtrzymująca zdanie Koli... bo ja widziałem tego pajączka... cały i zdrowy... gotowy do wylinki... moje paczki zawsze pakuje koli bo ja sie boje ze cos zrobie nie tak... i zawsze było wszystko ok.... a teraz co.. ?! Właśnie nic.. on dotrzymał słowa. i mówił Ci wyraźnie ze to wrazliwy pajak on zrobi co w mocy... i wysle... dotrzymał słowa. wysłał na Twoją odpowiedzialność.. a Ty ***** niczego nie dotrzymałes. ni e wysłąłeś i teraz wielce się robisz poszkodowanym.... a z kąd mam do huja wiedzieć ze to np nie Twoja metallica jakas stara... i zdechła.:/
Weź się lepiej odezwij na priv do Koli i dogadaj się.. bo ja też chętnie Cię odwiedzę... no i ostatnie..... Przepraszam to Ci ***** wyciągne jajami przez gardło... sukinsynie pierdolony.... niech jeszcze usłysze ze kogos w huja zrobiłeś... a zaden problem... jestem "psem" i dostane adres od Koli... i zrobie co trzeba.... Masz 24 godziny zeby się dogadac z tymi co zrobiłeś ich w huja....
Pamietaj...
Twój czas leci....
-
-
manti_222 a ty masz jeszcze niecale 24 godziny pobytu na tym forum... Tak trudno opanowac sie i nie bluzgac?
Uprawnienia umieszczania postów