aha jeszcze jedno ,,I tak cie dopadneimy nei tylko ty mieszkasz w mielcu:].'' znam osobiscie Arietansa i bedziesz musial wziasc troche tych chlopow (pewnie po przeczytaniu mojego posta Arietans sie w*** na mnie ) ale musicie wziasc troche tych chlopow bo on jest dziwny lekko mowiac, i jesli sadzi iz to jeszcze ty mu wyslales padnietego pajaka to bedzie jedna wielka ura (ze tak powiem) typ jest dziwny i niezdziwilbym sie gdyby widzac kilka osob puikajacych do jego drzwi i robiacych jakies szumy ,w dodatku obcych osob czy by niewypadl na nich z nozem albo ch*** wie z czym moze nawet z tomahawkiem hehe . pisze to w jego obronie ale i w waszej bo niesadzcie sobie ze to tak latwo ze sobie wejdziecie zapukacie otworzy wam i wpierdolicie mu :/ i sobie pojdziecie . no nic bedize jeden wielki syf panowie fajterzy straszyciele internetowi -teraz to odnosi sie nietylko do was ale i do wsyzstkich waszego pokroju ,,twardzieli internetowych : jeden juz tak twardzil w tarnowie to jak sie go odwiedzilo to troszke inaczej to wygladalo ...chlopaczke chudziutki 16 lat czy 17 niepamietam przestraszony zgarbiony a tak wypisywal ze bedie wysylal kolegow i strzelal pistoletami w kolana hehe naprawde nienawidze takiego czegos i wnioskuje z waszych ,,zastraszen'' ze z waszymi zastraszeniami bedzie tak samo , i mam naidzje ze juz wiecej niebede musial patrzec na tym forum na jakies glupie zastraszanki i takie zprawy bedizecie sobie zalatwiac na priv . pozdrawiam