-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...494#reply_3494
Tak ten post wystawilem w celu potwierdzenia twojej uczciwosci
Podbpisaly sie pod tym dwie osoby to prawda.
A Dlaczego teraz sie odezwalem, bo przez 1,5 miecha nie mialem z toba kontaktu
Zmieniles nr gg z 5161709 na 1072211 niewiadomo z jakich przyczyn, a towaja koma od 1,5 miecha jest
wylaczona. Sorki ale ciezko sie skontaktowac tymbardziej iz sami mi pisales ze nie masz neta i nie bedziesz go mial
wiec jedyny kontakt jaki z toba jest moze zostac dokonany droga telefoniczna.
Pamietam jaka byla umowa, ze wyslesz mi pajaki po porawie warunkow atmosferycznych
Juz od dawna jest cieplo, kilka razy dzwonilem do ciebie, prosilem o wysyle.
Powiedziales ze na dniach moge sei spodziewac paczki, no jakos do dzis ona do mnie nie dotarla.
Mam mase spraw na glowie i nie mam czasu na zabawy w posty na forum, ale po dzisiejszym incydencie
Zaluje ze wczesniej nie zareagowalem, mozliwe iz Koli nie stresowal by sie tak ja dzis:/
Dlatego dopiero dzisiaj sie odezwalem...
"I JAKOŚ PRZEZ 2 MIESIĄCE NIEMIALES ZASTRZEZEŃ A TERAZ NAGLE PROBLEMY JAKIES MASZ..."
"co???? i akurat po 2 miesiącach sobie o tym przypomnialeś tak?"
Te slowa wyrazaja jeszcze zdziwienie, jak smie sie ubiegac o swoja wlasniesc po 2 miechach
A co to, tranzakcje sa wazne tylko tydzien??????
Sorrki ale te slowa swiadcza same za siebie
Wiem nie siedze dlugo na tym forum bo niecaly rok
Ale pelnio osob moze poswiadczyc tobie moja uczciwosc, i fakt iz tych chromek nie dostalem
Tak wiec prosze o zwrot kasy, paczki nie chce bo jeszcze moze przyjsc z uszkodzonymi pajaczkami, np moga sie zgniesc:/
Nie mam zamiaru wystawiac wycinkow z gg czy tez printscreenwo bo grafika komputerowa nie zna granic
I bez problemu mogl bym to przerobic jak bym tylko chcial wiec sorrrki ale sie powstrzymam
Mantu_222 troche sie uniosl to prawda ale jesli Saurus za takie cos chce go wyrzucic z forum
to spoko udowodni ze takie forum jaet gowno warte bo serio jak jestes adminem to powinienes pomoc w
rozwiklaniu tego problemu bo to ty jestes odpowiedzialny za porzadek jaki tu powinien byc i
nie tylko dotyczacy postow i ich teresc w sesnie wulgaryzmy czy ich brak ale i calej sytuacji jaka tu zaistniala
wiec slowa "manti_222 a ty masz jeszcze niecale 24 godziny pobytu na tym forum... Tak trudno opanowac sie i nie bluzgac?"
chyba nie sa tu na miejscu
A foto pajaka... pozostqawia wiele do rzyczenia, szczerze to poza moneta tam nic nie widac, a sam pajak-to moze byc sama
wylinka:/
Uprawnienia umieszczania postów