-
Re: TAKIEGO PAJĄCZKA MOŻECIE SOBIE KUPIĆ OD KOLI (fota)
Witam Ciebie koli Ja zawsze jestew OK w tranzakcajch prowadzinych na forum.NI bede sie wypoowiadal na temat tego co moze zrobil a moze nie bo mnie to nie iteresuej jaka jego osoba przedstawia sie na forum. Znam go juz od dawna i dlatego , w razie czego jestem z nim gdyby doszlo do naszego spotkania. Arietansss sam zalatwo swoje sprawy na forum ja sie w to nie bede wtrocal do czasu kiedy przyjedziece do Mielca bo wtedy pomoc mu sie przyda. Nie mam nic do was chodzi o lojalnosc
-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
TOMEK masz chore poczucie humoru tak jak i jak. Wciagnij tabake a poczujesz sie lepiej :P
-
aha jeszcze jedno ,,I tak cie dopadneimy nei tylko ty mieszkasz w mielcu:].'' znam osobiscie Arietansa i bedziesz musial wziasc troche tych chlopow (pewnie po przeczytaniu mojego posta Arietans sie w*** na mnie
) ale musicie wziasc troche tych chlopow bo on jest dziwny lekko mowiac, i jesli sadzi iz to jeszcze ty mu wyslales padnietego pajaka to bedzie jedna wielka ura (ze tak powiem) typ jest dziwny i niezdziwilbym sie gdyby widzac kilka osob puikajacych do jego drzwi i robiacych jakies szumy ,w dodatku obcych osob czy by niewypadl na nich z nozem albo ch*** wie z czym moze nawet z tomahawkiem hehe . pisze to w jego obronie ale i w waszej bo niesadzcie sobie ze to tak latwo ze sobie wejdziecie zapukacie otworzy wam i wpierdolicie mu :/ i sobie pojdziecie . no nic bedize jeden wielki syf panowie fajterzy straszyciele internetowi -teraz to odnosi sie nietylko do was ale i do wsyzstkich waszego pokroju ,,twardzieli internetowych : jeden juz tak twardzil w tarnowie to jak sie go odwiedzilo to troszke inaczej to wygladalo ...chlopaczke chudziutki 16 lat czy 17 niepamietam przestraszony zgarbiony a tak wypisywal ze bedie wysylal kolegow i strzelal pistoletami w kolana hehe naprawde nienawidze takiego czegos i wnioskuje z waszych ,,zastraszen'' ze z waszymi zastraszeniami bedzie tak samo , i mam naidzje ze juz wiecej niebede musial patrzec na tym forum na jakies glupie zastraszanki i takie zprawy bedizecie sobie zalatwiac na priv . pozdrawiam
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...494#reply_3494
Tak ten post wystawilem w celu potwierdzenia twojej uczciwosci
Podbpisaly sie pod tym dwie osoby to prawda.
A Dlaczego teraz sie odezwalem, bo przez 1,5 miecha nie mialem z toba kontaktu
Zmieniles nr gg z 5161709 na 1072211 niewiadomo z jakich przyczyn, a towaja koma od 1,5 miecha jest
wylaczona. Sorki ale ciezko sie skontaktowac tymbardziej iz sami mi pisales ze nie masz neta i nie bedziesz go mial
wiec jedyny kontakt jaki z toba jest moze zostac dokonany droga telefoniczna.
Pamietam jaka byla umowa, ze wyslesz mi pajaki po porawie warunkow atmosferycznych
Juz od dawna jest cieplo, kilka razy dzwonilem do ciebie, prosilem o wysyle.
Powiedziales ze na dniach moge sei spodziewac paczki, no jakos do dzis ona do mnie nie dotarla.
Mam mase spraw na glowie i nie mam czasu na zabawy w posty na forum, ale po dzisiejszym incydencie
Zaluje ze wczesniej nie zareagowalem, mozliwe iz Koli nie stresowal by sie tak ja dzis:/
Dlatego dopiero dzisiaj sie odezwalem...
"I JAKOŚ PRZEZ 2 MIESIĄCE NIEMIALES ZASTRZEZEŃ A TERAZ NAGLE PROBLEMY JAKIES MASZ..."
"co???? i akurat po 2 miesiącach sobie o tym przypomnialeś tak?"
Te slowa wyrazaja jeszcze zdziwienie, jak smie sie ubiegac o swoja wlasniesc po 2 miechach
A co to, tranzakcje sa wazne tylko tydzien??????
Sorrki ale te slowa swiadcza same za siebie
Wiem nie siedze dlugo na tym forum bo niecaly rok
Ale pelnio osob moze poswiadczyc tobie moja uczciwosc, i fakt iz tych chromek nie dostalem
Tak wiec prosze o zwrot kasy, paczki nie chce bo jeszcze moze przyjsc z uszkodzonymi pajaczkami, np moga sie zgniesc:/
Nie mam zamiaru wystawiac wycinkow z gg czy tez printscreenwo bo grafika komputerowa nie zna granic
I bez problemu mogl bym to przerobic jak bym tylko chcial wiec sorrrki ale sie powstrzymam
Mantu_222 troche sie uniosl to prawda ale jesli Saurus za takie cos chce go wyrzucic z forum
to spoko udowodni ze takie forum jaet gowno warte bo serio jak jestes adminem to powinienes pomoc w
rozwiklaniu tego problemu bo to ty jestes odpowiedzialny za porzadek jaki tu powinien byc i
nie tylko dotyczacy postow i ich teresc w sesnie wulgaryzmy czy ich brak ale i calej sytuacji jaka tu zaistniala
wiec slowa "manti_222 a ty masz jeszcze niecale 24 godziny pobytu na tym forum... Tak trudno opanowac sie i nie bluzgac?"
chyba nie sa tu na miejscu
A foto pajaka... pozostqawia wiele do rzyczenia, szczerze to poza moneta tam nic nie widac, a sam pajak-to moze byc sama
wylinka:/
-
TOMEK CZY JA KOGOS STRASZE ? RACZEJ NIE
-
Nie jestem adminem, ale juz wiele razy tutaj byly takie sytuacje, ze wywalano kogos za brak kultury. I slusznie. Czy tak trudno sie opanowac? Nie. Brak kultury i takie zwyczajne chamstwo, zastraszanie przez internet (kazdy jest wtedy odwazny) powinny byc stanowczo tepione. Manti_222 pasuje do typowego stereotypu dresiarza, jak komus sie cos nie podoba to przyjdzie z kumplami i sklepie (przeciez w uczciwej walce 1:1 moglby przegrac). A takie zachowanie jest po prostu smiesznie i zalosne.
-
Sid masz schiza wydaje ci sie ze jestes kims innym :P to nie do cieibe bylo hehe
-
Panowie z Mielca, musicie rozwazyc iż na kazdego z was ludzie na forum beda brac poprawke. Pan Arietansss napewnio zmieni dzis nick i kazdy bedzie sie bal brac jaka kolwiek przesylka z tego miasta, rowniez wasza reputacja moze spasc po tym, jak popieracie kolesia, wiem jest to wasz kolega, ale to wogole pozostal bym nieutralny na waszym miejscu, bo pol forum bedzie mowilo ze tam Tomek czy Marek to sie wstawili za kolesiem ktory przekrecil dwie osoby, wiec beda tez myslec ze wy mozecie zrobic im to samo. Dlatego proponuje aby ta sprawe rozegradz na drodze pokojowej bo to ze sie wszyscy beda napier... nie ma sensu. wszedzie sa kibole Pila ma kolesi z Zuzla , Torun tak samo mamy Apatora, i zdaje sobie sprawie ze w Mielcu tez macie kolesi, to oczywiste... i sa tez tacy ktorzy tylko czekaja zeby sie zapakowac w samochod i sie przejechac. Dlatego rozegrajcie to u siebie pogadajcie Arietanassem bo serio to forum dostalo w du** i tak samo reputacja waszego miasta..........
-
troche mnie tu nei bylo ...
Ja nei mam zamiau kolesia zpi***ac!! chcem odzyskac to co mial mi dac i wszytko a skoro nie chce po dobroci to trza sila... Istnieje cos takiego jak ksiazka telefoniczna mozna zadzwonic (po zachowaniu kolesia wskazuje na to ze nie jest "za dorosly") i porozmawiac z kims starszym z jego domu moze oni przemowia mu do rozsadku uz kiedys zrobilem tak z jeszcze 2 osobami z kolesiem o nicku Heroina... wszytcy odzyskali swoje a koles mial przrabane u rodzicow:].
Zwracam sie z uprzejma prosba do meiszkancow Mielca prosze (jesli bedzie taka mozliwosc) podagania z Arietansss'em i przemowienie mu do rozsadku... Jak juz pisal moj poprzednik wy na tym walku tez stracicie....
-
Ze zwyklego "wysadu" (w ktory nie wierze) zrobila sie wojna gangow :P
Az strach sie bac
Uprawnienia umieszczania postów