Hehe... dobre sobie.... 24 godz mineły a ja jestem na forum... dobry trick.. jakoś wasze groźby są nierealne.... a a potrafie nie klnac ale chłopaki emocje wziely góre.. mnie tez jeden kiedys oszukał. ale po czasiesie wydało i go tez przydupiłem. i oddał mi pajaka.. a teraz wracajac do sprawy.... Ten cały Arietansss najlepiejnie.... isc i miec wszystko w 4 literach. Oszukał pmeczył sie z tematem i nara... fakjnie.. Moze kazdy tak sobie zrobi... od przybytku pajaczków przeciez nic nie boli... a co wy mi grozicie mielcem..... nazywacie od dresiarzy?! smieszni jestescie... niejestem dresiarzeam.. ale potrafie si ebic jezeli jest tak apotrzeba.... i wy tu straszycie bijatyka... ja dokłądnie z kulturka zapukam do drzwi. i poprosze o pajaka..... jaknei dostane to pujde na mielecka policje i frytki.. zreszta problemu miec niebede.. gdyz koledzy po fachu... Ja wale macie sposoby... jak chłopak nie dogada sie zkoli na priv.... no to wpadniemy. zreszt anamiesał namieszał i jest tutaj wiekszosc ludzi za koli.... ja takze... noi co tu duzo mówic..... ma ktos problem ale na pewno nie MY!!
Ciao ludziska.... bueeheh..... dobre z was klauny...